Şampuanın içine 2 kaşık kahve ekleyin mucizeyi seyredin! Keratin bakımı yapılmış gibi… Hem sağlıklı hem de parlak

Şampuanın içine 2 kaşık kahve ekleyin mucizeyi seyredin! Keratin bakımı yapılmış gibi… Hem sağlıklı hem de parlak

Herkesin farklı saç yapısı bulunurken kendi saç yapısına uygun belirli bir şampuanda bulunmaktadır. Ancak zaman zaman değiştirilmesi gereken şampuanları değiştirme derdi ortadan kalkıyor. Kullandığınız şampuanların içerisine 2 kaşık Türk kahvesi ekleyin mucizeyi izleyin. Herkes keratin bakımı yaptırdığınızı zannedecek. İşte tüm detaylar…

Her kadının hayali parlak temiz ve sağlıklı saçlara sahip olmaktır. Daha dolgun ve canlı görünmesi için birçok yöntem deneyenler vaktini boşa harcamasın. Saç bakımına ciddi süreler ayırmadan daha sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Sağlıklı taşların tüm Sırrı iki kaşık Türk kahvesinde yatıyor. İşte tüm detaylar…

TÜRK KAHVESİNİN ETKİLERİ NELERDİR?

Şampuan değişikliği yapmaya gerek kalmadan saçlarınıza mükemmel bir bakım yapabilirsiniz. Şampuanınızın içerisine 2 kaşık Türk kahvesi eklemeniz yeterli olacaktır.

Saçlarınızı kahve ile karıştırılmış şampuanla yıkamanız durumunda dümdüz ve kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.

sampuana-kahve-eklemek.jpg

Türk kahvesinin içerisinde yer alan partiküller ile birlikte saç deriniz hava alırken kepekten de arındırılmış oluyor.

Kahve telvesi aynı zamanda saç derisinde peeling etkisi yaratmaktadır.

Kahve içerisinde bulunan kafein saç tellerine uyandırırken saçlarınızın daha gür ve daha sağlıklı uzamasını sağlayacaktır.

Bu yöntem ile birlikte saçlarınız keratin bakımı yaptırmış gibi parıl parıl parlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN