‘Sana yaşamak düşer’ İsmet Abi

‘Sana yaşamak düşer’ İsmet Abi

Büyük şair ve düşünür Türkiye’yi korkuttu... 74 yaşında kalp krizi geçiren İsmet Özel için sosyal medyada mesaj yağdı. Kullanıcılar mısralarla, sevgi ifadeleriyle duygusal geçmiş olsun iletileri paylaştı. Rahatlatan haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi: Yakından takip ediliyor. Sağlık durumu iyi.

Şair ve yazar İsmet Özel, kalp krizi geçirdi. 74 yaşındaki şairin tedavi altında olduğunu Kızılay Genel Başkanı ‘Gitme Usta’ diye duyurdu. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şair İsmet Özel’in kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, “Kalp krizi sonucu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Koroner Yoğun Bakıma kaldırılan Şair İsmet Özel’e Mevladan acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi. Daha sonra bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kendisiyle 2 saat kadar önce telefonla görüştüm, genel durumunda bir sorun yok. Yakından takip ediliyor, ben de yakından takip ediyorum. Türk edebiyatının son dönem önemli şairi ve aynı zamanda önemli bir fikir adamı olan İsmet Özel’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. İsmet Özel’in rahatsızlığı haberinden sonra okurları sosyal medya hesaplarında ünlü şairin dizelerine atıfta bulunarak ona geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yazılan diğer mesajlar arasında “Ölme, bir yaşlılık ölümü de saklı kalsın sende”, “sana yaşamak düşer çarkların gövdesinde”, “güçlü kal, bir çocuğu ağlatma, bir çiçeği soldurma” yer aldı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN