Sandık Kokusu dizisinde mide bulandıran sahne...Türk televizyonlarında bu da oldu! Üvey baba fantazisi şok etti

Sandık Kokusu dizisinde mide bulandıran sahne...Türk televizyonlarında bu da oldu! Üvey baba fantazisi şok etti

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde yaşanan bir olay gündeme damga vurdu. Meriç Aral'ın hayat verdiği Irmak karakterinin bir sahnesi dikkatleri çekti. Sandık Kokusu dizisinde Irmak üvey babasıyla yasak aşk yaşaması ve üvey babanın anneyi terk etmesi olay yarattı.

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Sandık Kokusu Show TV ekranlarında fırtınalar estiriyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisi oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayesiyle de dikkatleri çekiyor.

demet.jpg

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Diziye sonradan dahil olan, oyuncu Meriç Aral'ın canlandırdığı Irmak karakteri sosyal medyaya damga vurdu. Yayınlanan son bölümde Demet Akbağ'ın canlandırdığı Filiz karakteri kızı Irmak'ı eski eşiyle birlikte gördü. Filiz'in dünyası başına yıkılırken o anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı da şimdiden merak konusu oldu.

meric-aral.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Dizinin izleyicileri sosyal medyada o sahneye tepki gösterdi. Kullanıcılar, "Bu nasıl çarpık ilişki neden her dizide bir skandal", "Mide bulandırıcı, tüyler ürpertici", "Alev kalk büyüğün geldi" yorumlarında bulundu.

akbag.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN