'Sandık Kokusu'nda kriz: 'Metin Akdülger Uğur Yücel ile kavga etti' iddiası

'Sandık Kokusu'nda kriz: 'Metin Akdülger Uğur Yücel ile kavga etti' iddiası

12 Haziran’da sezon finali yapacak olan "Sandık Kokusu" dizisinin başrol oyuncularından Metin Akdülger kadrodan ayrıldı. Ünlü oyuncunun vedasının nedenlerinin, senaryoyu beğenmemesi ve rol arkadaşı Uğur Yücel ile tartışması olduğu konuşuluyor.

Show Tv'nin “Sandık Kokusu” dizisinin son bölümünde bir ayrılık yaşandı. O3 Medya imzalı dizinin Atilla’sı Metin Akdülger, 12 Haziran’daki sezon finali öncesi diziden ayrıldı. Bu ayrılığın temel sebebinin Akdülger’in senaryoyla ilgili şikayetleri olduğu konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; karakteriyle ilgili “Atilla bunu yapmaz” diyerek zaman zaman repliğini değiştiren oyuncuya babası Hasan’ı oynayan Uğur Yücel’in “Hasan da bunu yapmaz” diyerek çıkıştığı ve ortamın gerildiği de söylentiler arasında.

'ATİLLA HAYATIMIN EN BÜYÜLÜ PARÇALARINDAN'

Metin Akdülger dün akşam vedasının ardından şu mesajı yayımladı:

“Hanımlar Beyler, Hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla’da benim hayatımın en büyülü parçalarından biri. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar, yoldaşlar artık benim kalbimdeler, güvendeler. Hikayeler anlatıldıkça hayat bulur, hikaye anlatıcıları da hikayelerinde bulurlar kendi hayatlarını. Bana hayat veren Atilla’ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikayemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim. ????????”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN