Sapık Sinan'dan Müge Anlı'ya taciz! Müge'nin bacaklarını... Canlı yayın karıştı

Sapık Sinan'dan Müge Anlı'ya taciz! Müge'nin bacaklarını... Canlı yayın karıştı

Müge Anlı'da günlerdir işlenen Arife Gökçe kaybında olaylar bitmiyor. Yaşlı kadınları taciz ettiği iddia edilen Sinan Sardoğan, Türkiye gündemine otururken, canlı yayında inanılmaz bir an yaşandı. Anlı, bacaklarına bakan Sinan'a tehditler savurdu.

Günlerdir işlenen Arife Gökçe olayı sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. 65 yaşındaki kayıp Arife Gökçe olayında şüphelenen Sinan Sardoğan'ın ihbarlar üzerine yaşlı kadınları taciz ettiği ortaya çıktı. Bugün ki programda ise şaşırtan bir olay yaşandı. Anlı, bacaklarına baktığını gören Sinan Sardoğan'a demediğini bırakmadı.

sinan.jpg

SAPIK SİNAN'DAN MÜGE'YE TACİZ

Arife Gökçe kaybından dolayı şüpheli konumundaki Sinan Sardoğan, hakkında çok sayıda taciz ihbarı geldi. Özellikle yaşlı kadınların korkulu rüyası olan Sardoğan, canlı yayında Müge Anlı'nın tepkisiyle karşılaştı.

taciz.jpg

BACAKLARINA BAKIYORDU

Bazı anlarda tansiyonun yükseldiği programda bu kez Sapık Sinan olarak anılan Sinan Sardoğan, Müge Anlı'nın bacaklarına bakarken yakalandı.

sapikkk.jpg

MÜGE ÇILGINA DÖNDÜ

Anlı ise adeta çılgına döndü. Anlı canlı yayında çıldırıp "Benim bacaklarıma bakıyorsun, sana buradan uçarım, bakma yararım senin beynini" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN