Sararan çamaşırlara artık veda edin! Bu yöntemle tüm çamaşırlar bembeyaz olacak: Yılların formülü

Sararan çamaşırlara artık veda edin! Bu yöntemle tüm çamaşırlar bembeyaz olacak: Yılların formülü

Sürekli kullanılan çamaşırlar üstünde bazı sebeplerle zamanla sarı lekeler oluşuyor. Peki bu sarı lekeler doğal yöntemlerle nasıl çıkar? Tüm detaylar haberimizde.

Terleme, dolap lekesi, kimyasal kullanımı gibi etkenler çamaşırlar üstünde sarı lekeler oluşmasına sebep oluyor. Korkulu rüya olan sarı lekelerden kurtulmak ise çok basit! Bu doğal yöntemlerle bembeyaz çamaşırlara kavuşun! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SARARMIŞ ÇAMAŞIRLARA DOĞAL ÇÖZÜM

Deodorant kullanmak, terlemek, dolap lekeleri gibi etkenler çamaşırların sararmasına sebep oluyor. Sarı lekeler hem görüntü olarak rahatsız ediyor hem de yıkayarak kolay kolay çıkmıyor. Ancak bu sarı lekelerden kurtulmanın doğal bazı kolay yöntemleri bulunuyor. 

Sararmış Çamaşırlara Etkili Çözüm

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre sarı lekelerden kurtulmak için kabartma tozu ve beyaz sirke kullanmak gerekiyor. Çamaşırları parlatmak için klorlu temizleyiciler kullanılıyor ancak bunlardan daha doğal yöntemler yer alıyor. Eğer çamaşırlarınızı yıkamadan önce deterjana yarım bardak kabartma tozu eklerseniz sararmış çamaşırlardan kurtulursunuz. Sararan çamaşırlardaki lekelerden kurtulmak için bir kap içine ılık su ve kabartma tozuyla sirke eklenir. Karışım lekelenen çamaşır üstünde bekleterek sonrasında çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN