Şarkıcı Berkay Şahin açıkladı: Onları için sahneyi bırakarım!

Şarkıcı Berkay Şahin açıkladı: Onları için sahneyi bırakarım!

Son dönemin başarılı sanatçılarından olan şarkıcı Berkay Şahin, önceki gün ailesiyle birlikte Etiler'de görüntülendi. Ünlü şarkıcı burada dikkat çekici açıklamalarda bulunurken Ekim ayının sonuna kadar sahnelere ara verdiğini açıkladı.

Son dönemin başarılı sanatçılarından olan şarkıcı Berkay Şahin, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Özlem Ada Şahin ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Arya ve Zeynep Mira adında iki çocuğu bulunan Berkay Şahin önceki gün ailesiyle birlikte Etiler'de görüntülendi. ünlü şarkıcı, gazetecilerin "Kızlarınız için sahneyi bırakır mısınız?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

2016 yılında nikah masasına oturan Berkay Şahin ile Özlem Ada Şahin, kızları Arya'yı 2017'de Zeynep Mira'yı ise 2019'da kucaklarına almıştı.

berkay.jpg

"AİLEMİZLE BİRLİKTE VAKİT GEÇİRMEK İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKTIK"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Ünlü şarkıcı, Etiler'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Berkay Şahin, eşiyle birlikte çocuklarını gezdirmeye çıkardığını söyledi. Ünlü isim, "Ailemizle birlikte vakit geçirmek için alışverişe çıktık. Çocuklar oyun parkında oynadı. Biz de birlikte kahve içtik" dedi.

"EKİM SONUNA KADAR DİNLENMEK İÇİN BİRAZ ARA VERDİM"

Konser maratonuna devam eden şarkıcı, "Kuruçeşme'de bu sene dördüncü konserimizdi. Harika geçiyor hepsi. Ekim sonuna kadar dinlenmek için biraz ara verdim. Ondan sonra sahnelere devam" ifadelerini kullandı.

berkay-2.jpg

"ÇOCUKLARIM İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM!"

Ailesine düşkünlüğüyle bilinen ve sık sık sosyal medya hesabından eşi ve kızlarıyla çekilen eğlenceli karelerini paylaşan Berkay Şahin, gazetecilerin "Kızlarınız için sahneyi bırakır mısınız?" şeklindeki sorusunu ise "Çocuklarım için her şeyi yaparım! Sahneyi bırakmak küçük bir level olur" sözleriyle cevapladı.

"NİCE YILLARIMIZA SEVGİLİM"

Berkay Şahin ile Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz ay 6. evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutlamıştı. Ünlü şarkıcı, eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını, "Nice yıllarımıza sevgilim!" notuyla yayınlamıştı.

brkay-3.jpg

"SENİ SEVİYORUM DAİMİ!"

Mütevazı bir kutlama da gerçekleştiren çiftten Özlem Ada Şahin ise, "Serum ile toparladım. Üç saat uyudum. Biraz bağışıklığım düştü. 'Bu sene böyle olsun. Sorun değil.' dedim ama 'Yemeğe gidelim, olmaz.' dedi. Bize her gece, her gün özel ve güzel... Seni seviyorum daimi..." ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmıştı. Yayınladığı videoda karnını tutan Şahin, bir takipçisinin, "Bence hamilesin" yorumuna, "Değilim, olsam söylerdim. Elbise potluk yaptı, hepsi bu" yanıtını vermişti. Özlem Ada Şahin, "Arya bir kardeşi daha kaldırabilecek değil" yorumuna ise, "İkimiz de kaldıracak durumda değiliz" şeklinde esprili bir cevap vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN