Şarkıcı Pınar Soykan tüm mal varlığını köpeğine bırakacak

Şarkıcı Pınar Soykan, 5 milyon TL değerindeki evi dahil olmak üzere tüm mal varlığını Karl Lagerfeld gibi evcil hayvanına bırakacağını açıkladı. Şarkıcı, mirasını "Kızım Soykan" isimli köpeğine bırakmak için hukuki bir yol arayışında.

Zevula grubu ile piyasaya çıkardığı "Tortu" şarkısı ile büyük beğeni toplayan 43 yaşındaki şarkıcı Pınar Soykan, dikkat çeken bir karar verdi. Şarkıcı, 5 milyon TL değerindeki evi dahil tüm mirasını "Kızım Soykan" isimli toy poodle cinsi köpeğine bırakacağını duyurdu.

haber-gorseli.jpg

Sabah'ın haberine göre; Soykan aldığı kararı, "Ben de Karl Lagerfeld gibi mirasımı evcil hayvanıma bırakmaya karar verdim. Bir evim var. Sonrasında eklenecek bir mal varlığı olursa onu da köpeğime bırakacağım. Eşimin ve benim çocuğumuz yok. Bize bir şey olursa köpeğimizin geleceğini garantiye almak istiyoruz." ifadeleriyle açıkladı.

pinar-soykan-miras.jpg

Şarkıcı, kanunen bunun uygun olup olmadığını bilmediğini ama bu işlem için bir yol aradıklarını söyledi.

Durumu değerlendiren hukukçular Türk hukukunda mirasın hayvanlara direkt olarak bırakılması mümkün olmadığını belirterek, kişinin bir vasiyetname ile kişilere ya da Hayvanları Koruma Derneği gibi bir derneğe, vakfa miras bırakılırken hayvanın gelecekteki bakımının garanti altına alınmasının istenebileceğini kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN