Savaşçı son bölümde gerilim tırmanıyor: Haydar ve İlyas öldü mü?

Savaşçı son bölümde gerilim tırmanıyor: Haydar ve İlyas öldü mü?

Teröristleri etkisiz hale getiren Kılıç Timi, Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Karaca’nın tuzağa düşürüldüğü yapıyı bulurlar. Ancak gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerler. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Savaşçı 102. bölüm özeti, belli oldu. Kopuz Albay yeni bir istihbarat alır ve Kılıç Timi'ni hemen harekete geçirir. Ancak operasyon sırasında Haydar Yüzbaşı'nın dikkatini çeken bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Kılıç Timi hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

SAVAŞÇI 102. BÖLÜM 1. FRAGMAN

102. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Uzun bir aradan sonra yeniden izleyicisiyle buluşan Savaşçı dizisinin 102. bölümü, 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de yayınlanacak. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Savaşçı tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'e göz atabilirsiniz.

Savaşçı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk'ün bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargahı alarma geçirir. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt bu bilginin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk'ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da arttırır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşçı 102. bölüm özeti: Karargah, Yörük Haydar ve İlyas'ın kurtarılması için hemen alarma geçer. Kopuz Albay, Turan Timi ile birlikte bölgeye intikal ederken, Mösyö'nün adamları tarafından kaçırılmış olan, gerçek Albay Oktay Göktürk ise yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve hamlesini yapar. Fakat Mösyö'nün devreye soktuğu şeytani planı bozmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak ne Albay Göktürk için ne de diğerleri için hiç kolay olmayacaktır.

SAVAŞÇI 102. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN