Seda Sayan fena yakalandı! Sevgilimin gözünden diyerek paylaşmıştı, yüzü ve karnındaki farkı gören şok oldu

Seda Sayan fena yakalandı! Sevgilimin gözünden diyerek paylaşmıştı, yüzü ve karnındaki farkı gören şok oldu

2022 yılında Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ünlü sanatçı Seda Sayan bu kez sosyal medya hesabında sevgilimin gözünden diyerek yaptığı paylaşımla herkesin diline düştü. Ünlü şarkıcının yüzü ve karnındaki farkı gören şok oldu...

Türk pop müziğinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Seda Sayan, uzun yıllardır sahnelerdeki enerjisi, güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla milyonlarca insanın kalbinde taht kurmuş bir sanatçıdır. Hem müzik kariyeri hem de televizyon programlarıyla tanınan Sayan, Türkiye'nin en saygın sanatçılarından biri olarak kabul edilmekte.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medya hesabından eşi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin dışında herkesi takipten çıkmıştı. Bu olay üzerine açıklama yapan Sayan yeni sosyal medyacısının böyle istediğini dile getirmişti. Her paylaşımı ile olay olan ünlü şarkıcı bu sefer ise eşimin gözünden diyerek yaptığı paylaşımla herkesin diline düştü.

1200x627-caglar-okten-seda-sayanin-onunde-diz-coktu-askini-dosta-dusmana-boyle-duyurdu-1647793722252.jpg

SEDA SAYAN FENA YAKALANDI! SEVGİLİMİN GÖZÜNDEN DİYEREK PAYLAŞMIŞTI, YÜZÜ VE KARNINDAKİ FARKI GÖREN ŞOK OLDU

60 yaşındaki ünlü sanatçı Seda Sayan, 3.5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Sevgilimin gözünden' notunu düştüğü karede yüzüne yoğun bir şekilde photoshop uygulayan Sayan'ın karın bölgesindeki kırışıklıklar dikkatlerden kaçmadı.

seda-sayan-photoshopu-lokal-kullandi-d13a0651-w1200xh1319.webp

Ünlü şarkıcının bu paylaşımı kısa sürede 20 bin beğeni alsa da, yorumlara kapadığı paylaşımdaki ayrıntıyı fark eden takipçilerinin dilinden kurtulamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN