Seda Sayan gençleşmek için bunu da yaptı! Bir de takipçileriyle paylaştı: Duyanlar yok artık diyor

Estetikleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan son estetiğiyle gündem oldu! Sayan Gençleşmek için bunu da yaptı! Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu! Duyanlar yok artık diyor...

60 yaşına rağmen genç görünümüyle dikkat çeken Seda Sayan bir kez daha estetik operasyon geçirdi. Bu kez farklı bir yöntemi tercih eden Seda Sayan sosyal medyada gündem oldu.

resim-2024-01-05-224500420.png

Daha önce birçok estetik operasyon geçiren Seda Sayan'ın tercihi bu kez bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerinin laboratuvar ortamında ayrılması ile elde edilen bir yöntem oldu. Cildinin ve boyun bölgesinin daha canlı görünmesi amacıyla gerçekleştirdiği işlemi sosyal medya üzerinden paylaşan Sayan, "Çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

resim-2024-01-05-224532453.png

Sayan ayrıca ilerleyen günlerde ellerine de aynı işlemi yaptıracağını belirtti. Takipçilerinden "Yok artık" gibi yorumlar geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir