Seda Sayan'da şok eden hareket! Daha dün kardeşim diyordu, Safiye Soyman'ı eşi için bakın nasıl sildi

Seda Sayan'da şok eden hareket! Daha dün kardeşim diyordu, Safiye Soyman'ı eşi için bakın nasıl sildi

Geçirdiği estetik operasyonları ile gündemden düşmek bilmeyen Seda Sayan, sosyal medya operasyonuna başladı. Seda Sayan'dan şok eden hareket! Kardeşim dediği kişileri tek tek listesinden çıkardı. Safiye Soyman'ı eşi için tek kalemde sildi. Kimse ne olduğunu anlayamadı. İşte ayrıntılar haberimizde...

Kendinden 30 yaş küçük eşi ile birlikte gündemden düşmeyen Seda Sayan herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Eşi için geçirdiği estetik operasyonları ile sık sık gündeme gelen Seda Sayan'dan şoke eden hareket! Kardeşim dediği herkesi tek kalemde silip attı. Safiye Soyman'ı bile eşi için çıkardı.

hhghg-13.jpg

TÜM DOSTLARINI TEK KALEMDE SİLDİ!

Şarkıcı ve sunucu olan Seda Sayan kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmekbilmiyor. Kendisinden 30 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Sayan'dan yeni bir hamle daha geldi. Instagram paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Seda Sayan, tüm dostlarını tek kalemde sildi. Sayan, 3,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından nedeni bilinmeyen bir şekilde herkesi takipten çıkardı.

jhjhjh-46.jpg

BİRİCİK EŞİNİ ÇIKARAMADI...

Yediği içtiği ayrı gitmeyen Safiye Soyman'ı dahi silen Sayan, sadece eşi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin'i takipten çıkarmaya kıyamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN