Seda Sayan'ın 35'lik kocayla alışveriş keyfi! Aldığı ürünü gören inanamadı "Kocana sorma bari"

Seda Sayan'ın 35'lik kocayla alışveriş keyfi! Aldığı ürünü gören inanamadı "Kocana sorma bari"

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile alışverişe çıktı. Kameralara yakalanan ikili mağazaları gezerken, Sayan'ın eşine gösterdiği ürün ise herkesi şaşırttı. Bakın Seda Sayan genç eşine ne gösterdi?

Mutlu bir evlilik yaşayan Seda Sayan- Çağlar Ökten çifti, bir an olsun ayrılmıyorlar. Alışverişe bile beraber çıkan ünlü çift bir mağazada ürünlere bakarken görüntülendi. Seda Sayan'ın babet çorapları incelemesi ise sosyal medyanın diline düştü. Eşiyle bakın çorap başına ne yaptılar?

sedasayan.jpg

SEDA SAYAN-ÇAĞLAR ÖKTEN ALIŞVERİŞTE

kez nikah masasına oturan 60 yaşındaki Seda Sayan, 35 yaşındaki Müzisyen Çağlar Ökten ile evlenmişti.

caglarokten.jpg

Eşiyle sürekli tatile çıkan Sayan, bu kez alışveriş yaparken görüntülendi. Bir AVM'de yakalanan ikili çorap seçerken kameralara yansıdı.

whatsapp-image-2022-12-09-at-14-26-23.jpeg

BABET ÇORAP İÇİN KOCASINA SORDU

Seda Sayan'ın babet çorapları eşine göstermesi sosyal medyanın gündemine düştü. Kimileri "Abla çorap alacaksın çok düşündün" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN