Sefo'dan Melisa yorumu! Gelin adayına onay çıkmadı! O yorum ortalığı kızıştırdı

Sefo'dan Melisa yorumu! Gelin adayına onay çıkmadı! O yorum ortalığı kızıştırdı

Sefo ve Melisa aşkı gündeme bomba gibi düşerken yapılan yorumlar da gündemdeki yerini alıyor. Telefonun babasının ismini kullanarak bir hesap açan kullanıcı Melisa Döngel'in fotoğrafının altına yaptığı yorum ile ortalığı kızıştırdı. Sefo’dan yoruma açıklama geldi. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Sefo yaptığı parçalarla da tüm Türkiye'nin dilinde yer alıyor. Viral şarkıları imza atan ünlü şarkıcı aşk hayatı ile de sık sık gündemde yer alıyor. Ünlü oyuncu Melisa Döngel ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Sefo’nun takipçileri ise bu durumdan pek memnun olmadı. Bir takipçinin babasının hesabını taklit ederek Melisa Döngel'in fotoğrafının altına yorum yapması ortalığı karıştırdı. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

SEFO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Son dönemin popüler parçalarına imza atan ünlü rapçi Sefo, aşk hayatı ile de gündemdeki yerini alıyor. Melisa Döngel ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Sefo sevgilisinden bir an olsun ayrılmıyor. Konserlerinde ünlü rapçiye yalnız bırakmayan Döngel, aile onayından geçemedi.

sefo-konser.jpg


SEFO'NUN BABASINDAN OLAY YORUM


Ünlü rapçinin babası Hasan Fehmi Sağır, yorumuyla ortalığı kızıştırdı. Hasan Fehmi sağır isimli bir kullanıcının Melisa Döngel'in fotoğrafının altına “Bunu mu buldun, kız kıtlığı mı vardı?” yazması olay yarattı.

sefo-yorum.jpg
Sağırın yorumunu Sefo'nun annesinin de beğendiği görülürken konu hakkındaki açıklama ünlü rapçiden geldi.
sefo.jpg

HABERİM YOK

Yapılan yorumun üzerine ünlü şarkıcının takipçileri gelin adayı aileden onay alamadı ifadelerini kullanırken konu hakkında gözler Sefo’ya çevrildi. Bebek’te görüntülenen Sefo muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kariyer hayatından sonra gelen Melisa Döngel sorusuna yanıt vermeyen Sefo, “ Bu konularla alakalı açıklama yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

melisa-dongel-1.jpg
Babasının yorumu hakkında gelen soruya yanıt veren ünlü rapçi, “Dün gördüm ben de. Birisi adını değiştirip yorum yapmış. Babam bana bir şey söyleyeceği zaman telefondan söyleyebiliyor. O yorumu kim yaptı bilmiyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN