Şehir hastanelerinde çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde alımlar tekrar başladı

Şehir hastanelerinde çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde alımlar tekrar başladı

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin açılışı çok sayıda yeni personel gerektirecek. Gazianteplilere daha iyi hizmet verebilmek için Gaziantep Şehir Hastanesi yeni personel alımına devam ediyor.

Gaziantep Şehir Hastanesi'ne başvurular binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Şehir hastanesinin faaliyete başlamasıyla birlikte sürekli olarak personel istihdamı yapmaktadır. Gaziantep Şehir Hastanesi'ne iş başvurusunda bulunabilmek için mevcut iş ilanları yayınlanmaktadır. Böylece aranan pozisyona uygun olan adaylar, pozisyona başvuruda bulunarak kariyerlerine Gaziantep Şehir Hastanesi'nde devam edecekler.

GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ'NDE ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAK!

Gaziantep Şehir Hastanesine personel alımı yapılacağına dair bir ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanda alımların KPSS'li veya KPSS'siz yapılmakta olduğu belirtildi.

Türkiye'nin bir çok ilinde faaliyet gösteren Şehir Hastanelerinden birisi olan ve Yap-İşlet-Devret modeliyle halka hizmet veren Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatını kısa bir süre önce alan Sağlık Bakanlığı, hastanenin 2023 yılında hizmete açılacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapılacağı bildirilirken alımlara ilişkin tüm detaylar da ortaya çıktı.

Gaziantep Şehir Hastanesi personel alımı

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde kaç kişinin istihdam edileceği ve kaç kişinin istihdam edileceği son günlerin en çok araştırılan konusu oldu. Gelecekte sözleşmeli personel alımı ile birlikte sözleşmeli personel ve kadrolu personel istihdamı ile ilgili birçok yeni bilginin verileceği öğrenildi.

Genel olarak, personel alımı hakkında adaylardan ilk olarak TC vatadanşı olması ve kamu haklarından mahrum olmaması gibi temel şartlar istenirken erkek adaylardan ayrıca askerlik durumuyla bir ilişkisinin olmaması istenmektedir.

Gaziantep Şehir Hastanesinde çalışmak isteyen personel adaylarının çoğu KPSS şartı olup olmadığını merak etmektedir. Bu kapsamda edinilen bilgilere göre alımlar KPSS'li veya KPSS'siz yapılmaktadır. KPSS veya KPSS şartı olmayan birçok alanda şehir hastanelerinde çalışan personel istihdam edilecektir. Gaziantep Şehir Hastanesi sağlık çalışanlarının yanı sıra çok sayıda ara elemanın da istihdamı sağlanacaktır. Bu kapsamda teknik personel, güvenlik, temizlik ve çamaşırhane personeli, garson, aşçı, fizyoterapist ve tıbbi atık personeli gibi kategorilerde de alımlar yapılmaktadır.

GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ BAŞVURU KOŞULARI

En çok merak edilen sorulardan biri de KPSS şartlarının personel alımı için geçerli olup olmadığıydı. Özellikle kamu alımlarında KPSS statüsü her zaman istenmektedir. Bununla birlikte, KPSS koşulları 4A veya sözleşmeli alımlara tabi değildir.

Gaziantep Şehir Hastanesi personel alımı

Gaziantep Şehir Hastanesine başvuru hakkı talep edilmeden önce hangi şartlar istendiğine mutlaka dikkat etmesi gerekmektedir. Aksi halde başvuru geçersiz sayılır. Genel alım koşulları ise aşağıdaki gibidir:

- TC vatandaşı olması,

- Kasti olarak işlenmiş olan suçlar ile 6 aydan fazla bir süre hüküm almamış olması,

- Girmiş olduğu meslekte işinin getirdiği tüm görevleri yapacak herhangi bir fiziki engelinin olmaması,

- Akli dengesinin yerinde olması,

- Yapılacak arşiv araştırmasında ve aynı zamanda güvenlik soruşturmasında olumsu sonuç alınması,

- KPSS puanının gerektiği alımlar için gereken puan şartının sağlıyor olması.

Bu koşulların tümünü sağlayanların başvurularını kabul edilecektir. Bilinmesinde fayda var, bu alımların büyük çoğunluğu KPSS puanı gerektiriyor. Lisans ve önlisans mezunları başvuruları sırasında 2022 KPSS sınavından aldıkları puanları ibraz etmeleri gerekmektedir. KPSS şartı olmadan kadrolu olan bölümler hizmetliler, kaloriferciler ve güvenlik personelidir.

GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ İŞ BAŞVURUSU NEREYE, NASIL YAPILIR?

İş başvuruları için sadece Gaziantep Şehir Hastanesi web sitesi kullanılacaktır. Web sitesi üzerinden online başvuru yaparak seçtiğiniz bölüme kayıt olabilirsiniz. Tüm başvurular dikkatlice incelendikten hemen sonrasında sonuçlar açıklanacak. Başvuruşarın incelenmesi sürecinde KPSS puanı en yüksek olan adayların belirli bir kontenjana kadar mülakata davet edilecekleri söylenmektedir. Bu görüşmenin sonuçları olumlu ise iş sözleşmeniz imzalanacak ve hastanede göreve başlayabileceksiniz.

İş başvurusu yapmak için farklı kaynaklara başvurmak zorunda değilsiniz. Tek resmi uygulama kanalı hastane web sitesidir. Öte yandan, açık kontenjanlar İŞKUR üzerinden de ilan edilmektedir. Her iki kanaldan takip ederek, bir iş bulunduğunda hızlıca iş başvurusu yapabilirsiniz. Gaziantep Şehir Hastanesi'ne personel alımlarının 2023 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Gaziantep Şehir Hastanesi İş Başvuru Formu'nu doldurarak memur alımı başvurunuzu yapabilirsiniz. İşe alımlarda gerekli şartların aday tarafından tamamladıktan sonra doldurduğunuz form ile hastanenin kadrosuna katılabilirsiniz.

Şehir Hastaneleri'nde bilindiği üzere belli zamanlarda yapılan düzenlemelerle sözleşmeli işçi çalıştırılmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN