Selen Görgüzel'den evli kadınlara olay yaratacak tavsiye! Sosyal medyada tartışma yarattı!

Selen Görgüzel'den evli kadınlara olay yaratacak tavsiye! Sosyal medyada tartışma yarattı!

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, yaptığı açıklamalarla sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Görgüzel, son olarak evli kadınlara verdiği tavsiye ile gündem oldu. Erkek menisinin cilt güzelliğine olan etkisini anlatan Görgüzel, evli kadınlara verdiği tavsiye sosyal medyada tartışma yarattı.

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan şarkıcı Selen Görgüzel, cesur paylaşımlarının yanı sıra söyledikleriyle de gündem yaratmaya devam ediyor. Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olan Selen Görgüzel, erkek menisinin yüze sürülmesinin oldukça faydalı olduğunu ve cildi gençleştirdiğini söyledi.

CİLTTE LİFTİNG ETKİSİ YARATIYOR

Görgüzel, "Doktorlar tarafından da onaylanan bir şey bu. Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor. Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler" dedi.

selen-001.jpg

TEPKİ ÇEKTİ

Görgüzel'in bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti. Tartışmalara neden olan bu açıklama sonrası bir kesim ünlü isme destek verirken, bir kesim de tepkiyle karşıladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN