Selin Ciğerci'yi görenler hayrete düştü! Bambaşka birine dönüştü! Bakın hangi ünlü isme benzetildi!

Selin Ciğerci'yi görenler hayrete düştü! Bambaşka birine dönüştü! Bakın hangi ünlü isme benzetildi!

İş insanı ve fenomen Selin Ciğerci, yakın zamanda taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olmuş ve Miami'ye taşınmaya karar vermişti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ciğerci, geçtiğimiz günlerde badem göz ameliyatı olmuştu. Ünlü ismin son halini görenler şoke oldu.

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Selin Ciğerci, instagram hesabını oldukça aktif kullanıyor. Son olarak taşıyıcı anne yöntemiyle bir kız çocuğu sahibi olan Ciğerci, radikal bir karar alarak Miami'ye taşınacağını duyurmuştu.

seloo-001.jpg

Sık sık bıçak altına yatarak estetik operasyon yaptıran Ciğerci, bunlara bir yenisi daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde badem göz ameliyatı olan ünlü isim, son halini takipçileriyle paylaştı. Takipçileri ünlü ismi bakın kime benzetti.

seefdgdfh.jpg

BAKIN KİME BENZETİLDİ

Ciğerci'yi takipçileri Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya'ya benzetti. Ünlü isme takipçileri; 'Özgü Kaya'ya benzemiş', 'Özgü Kaya sandım' gibi yorumlar yaptı.

selosgd-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN