Seray Sever-Merve Boluğur'dan ses kavgası! İkisinin sesi de beğenilmemişti

Seray Sever-Merve Boluğur'dan ses kavgası! İkisinin sesi de beğenilmemişti

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever katıldığı bir programda Merve Boluğur hakkında şaşırtan bir yorum yaptı. Daha önce şarkıcılığa özenen ve sesinden dolayı bırakan Sever, bakın Boluğur'un sesi hakkına ne dedi?

Seray Sever'in yıllar önce stüdyoda şarkı söylediği ve müzik kariyerini başlamadan bitiren detone sesi yine gündem oldu. Sever bu defa Merve Boluğur'un tartışmalı sesi için yorum yaptı. Yorumu duyanlar bakın ne tepki verdi?

seray.jpg

MERVE BOLUĞUR'DA SATAŞTI

Yıllar önce detone olan oyuncu ise Merve Boluğur'a taş attı. "Herkes benim detonemi konuşuyor ama Merve Boluğur benden beter, bende en azından kulaklık filan vardı, ben Merve Boluğur'un yanında hiçbir şeyim" diye de ekleyerek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

merve.jpg

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Seray Sever'in bu açıklamaların ardından sosyal medyada "Merve'nin sesi seninkinin yanında bülbül kalır" yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN