Serdar Ortaç’ın eski karısı ağzını açtı! Takılarını satıp bakın ne yapıyormuş! ‘Yazıklar olsun’

Serdar Ortaç’ın eski karısı ağzını açtı! Takılarını satıp bakın ne yapıyormuş! ‘Yazıklar olsun’

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç yine gündemde bomba etkisi yarattı. Ortaç’ın eski karısı bu sefer ağzını fena açtı! Takıları ile yapılanları anlatınca “yazıklar olsun” dedirtti…

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde birkaç yıl önce boşandığı eşi Chloe Loughnan hakkında söyledikleri ile gündem olmuştu. Ortaç, bir canlı yayında “ben karıma değer verdim bırakıp gitti” sözleri ile çok konuşulmuştu. Hatta uzun süre sosyal medyada caps konusu bile oldu. Şimdi ise ünlü şarkıcının eski eşi Chloe Loughnan sözleri okuyanları şaşkına çevirdi. Loughnan, ESKİ EŞİ Serdar Ortaç’ın takıları ile neler yaptığını anlattı! Bakın Serdar Ortaç o takıları ne yapmış…

ERKEK TAKİPÇİLERİNE TAVSİYE VERMİŞTİ

Serdar Ortaç, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda takipçilerine resmen tavsiye vererek, "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere. Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar" sözlerini sarf etmişti. Bu sözlerin üzerine sosyal medya ikiye bölünmüştü. Kimisi Ortaç’ı haklı bulurken kimisi söylediklerini eleştirmişti.

serdar.jpg

CANLI YAYINDA SİNİR KRİZİ

Aradan çok geçmeden yine bir canlı yayın yapan şarkıcı, takipçilerinden birinin “Chloe nerede?” sorusundan sonra bir anda sinirlenerek, “"Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz? Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada çok sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?" sözleri ile karşılık vermişti.

serdar2.jpg

TAKI İDDİALARI GÜNDEMİ SALLADI

Olaylı boşanmalarını ardından pek gündemde yer almayan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan ikilisi son zamanlarda sık sık konuşulan isimler haline geldi. Özellikle de ünlü şarkıcının dile getirdikleri sosyal medyayı resmen ikiye böldü. Chloe Loughnan’dan konuya ilişkin şu ana kadar ses çıkmamıştı. Ama sonunda son sözü söyledi!

serdar3.jpg

Eski eşi Serdar Ortaç’ın takılarını sattığını şu cümlelerle ifade etti:

“Takılarımı satıp kumar oynuyordu.”

Bu haberi duyanlar ise Serdar Ortaç’ın yaptığı karşısında “yazıklar olsun” , “Bu kadarı da olmaz” gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN