Seren apar topar kovuldu! Yerine öyle bir isim geliyor ki.... "Kalbine inecek"

Seren apar topar kovuldu! Yerine öyle bir isim geliyor ki.... "Kalbine inecek"

Söylemezsem Olmaz programında yaşadığı tartışmalar sonucunda işine son verilen Seren Serengil, sevgilisi Tohma ile tatile çıktı. Herkesi şaşırtan bu olay sonrasında Serengil'in yerine gelecek isim merak konusu oldu. İddialara göre Seren'in yerine can düşmanı geliyor....

Beyaz TV ekranlarında başta Hadise olmak üzere çok sayıda ünlü ismi hedef alan Seren Serengil, Bircan Bali, Arto ve yapımcı Bilal Özbilge ile girdiği tartışma sonrası işine son verildi. Karar sonrası sosyal medya hesabından kendi istediği ile ayrıldığını iddia eden Serengil'in yerini doldurmak için yapım harekete geçti. O ismi duyan kulaklarına inanamadı!

serenseen.jpg

BEYAZ TV'DEN GÖNDERİLDİ

Kendisine mobing uygulandığını iddia eden Seren Serengil, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programından ayrıldığını açıkladı. Tüm bunlar yaşanırken, yapımın artık Serengil'i istemediği ve yolladığı da iddia edildi.

seren1.jpg

2 KEZ HASTANELİK OLMUŞTU

Son dönemlerde yaşadığı tartışmalar sonucunda canlı yayında 2. kez çenesi tutulmuş, ve hastanelik olmuştu. Programdan ayrılan Serengil, uzun süreli sevgilisi Tohma ile tatile çıktı.

serenarto.jpg

YERİNE CAN DÜŞMANI MI GELİYOR?

Serengil'in yerine ise bomba bir isim ortaya atıldı. İddialara göre yıllardır kavgalı olduğu Gülben Ergen'in programa gelmesi için ikna çalışmaları yapılıyor. Sizce Gülben Ergen gelir mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN