Seren Serengil'den Yalı Çapkını yorumu: Ahlaksızlığı seviyoruz

Seren Serengil'den Yalı Çapkını yorumu: Ahlaksızlığı seviyoruz

Son dönemlerde Hadise- Reza Zarrab iddialarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil, bu kez Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi üzerinden şaşırtan bir yorum yaptı. Duyanlar kulaklarına inanamadı

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan ve her açıklamasıyla magazin gündeminde konuşulan Seren Serengil, bu defa Yalı Çapkını dizisi hedef aldı. "Biz ahlaksız hikayeleri seviyoruz" diyen Serengil, bakın neler dedi?

seren1.jpg

SEREN SERENGİL'DEN YALI ÇAPKINI YORUMU

Hadise ve Reza Zarrab dosyasını tekrar gündeme getiren ve aşkın belgelerini açıklayan Seren Serengil, son dönemlerde magazin gündeminden düşmüyor. Söylemezsem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü yorumcu Türkiye'deki dizi sektörüne dair şaşırtan bir yorum yaptı.

yalip.jpg

"AHLAKSIZ HİKAYELERİ SEVİYORUZ"

Star TV'nin en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını hakkında yorum yapan Seren Serengil, "Ay! Biz ahlaksız hikâyeler seviyoruz Aşk-ı Memnu da... Bu anlattığın şey... Kalbim sıkışıyor. Bizde de bir anormallik var hep böyle hikâyeler... Yengeyle aşk yaşıyor ne demek bu ya! Rezil durumları seyretmeyi seviyorsunuz" diyerek şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN