Seren Serengil'e uçakta dayak: Suratıma patlattı

Seren Serengil'e uçakta dayak: Suratıma patlattı

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil'den herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Açıklamalarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Serengil, yaşadığı şiddet olayını itiraf etti. Serengil'in itirafı kadar yorumu da herkesi kızdırdı. Bakın şiddet hakkına neler söyledi?

Her açıklaması magazin gündeminde çok konuşulan Seren Serengil, bu defa Ebru Şallı-Uğur Akkuş çiftinin yaşadığı şiddet olayı üzerinden yorum yaptı. Kendisinin de uçakta şiddet gördüğünü söyleyen Serengil, yaşananlardan dolayı boşanmanın normal olmadığını savundu.

seren1.jpg

YAŞADIĞI ŞİDDETİ ANLATTI

Geçen günlerde trafikte yaşadıkları tartışması sonrası eşi Ebru Şallı'ya şiddet uyguladığı iddia edilen Uğur Akkuş, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

akkus.jpeg

Kadına yönelik şiddetin son dönemlerde artmasıyla çok konuşulan bu şiddet olayı sonrası Seren Serengil'den de ilginç bir yorum geldi.

"UÇAKTA SURATIMA PATLATILDI"

Serengil, "Yaşadığımız kavgalarda hemen ayrılıyor muyuz? Hayır. Suratıma patlatıldığı oldu, itildiği oldu. Uçakta giderken 'dan' diye... Oluyordu bunlar" yorumunu yaptı.

Peki siz Seren Serengil'in bu yorumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN