Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu: Tom Brady ve Gisele Bündchen boşandı

Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu: Tom Brady ve Gisele Bündchen boşandı

Bir süredir haklarında çıkan ayrılık haberlerine karşı suskunluklarını koruyan Hollywood'un gözde çifti Gisele Bündchen ve Tom Brady, sosyal medya hesaplarından boşandıklarını duyurdular. Birlikte iki çocukları olan çift, 13 yıldır evliydi.

Dünyaca ünlü model Gisele Bündchen ve Amerikan futbolunun yıldız ismi Tom Brady, haftalardır süren ayrılık spekülasyonlarının ardından sosyal medya üzerinden, 13 yıllık evliliklerini bitirdiklerini açıkladılar. Ünlü çift, boşandıklarını açıklarken mal varlıkları ve çocuklarının velayeti ile ilgili de dostane bir anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

'UZUN SÜRE DÜŞÜNDÜKTEN SONRA BU KARARI ALDIK'

Instagram’da yayınladığı bir açıklamada Tom Brady, kendisinin ve Bündchen’in ilişkilerini sona erdirme kararını acı verici olarak nitelerken, hak ettikleri sevgi ve ilgiyi görmeleri için çocuklarına öncelik vereceğine söz verdi:

“Geçen günlerde eşimle 13 yıllık evliliğimizi boşanma ile sonuçlandırdık. Bu karara dostane bir şekilde ve birlikte geçirdiğimiz zaman uğruna minnetle ulaştık. Her şekilde dünyamızın merkezi olmaya devam edecek güzel ve harika çocuklarla kutsandık. Her zaman hak ettikleri sevgiyi ve ilgiyi görmelerini sağlamak için ebeveynleri olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

1-002.jpg

Evliliğimizi sona erdirme kararına uzun süre düşündükten sonra geldik. Bunu yapmak, elbette, dünyanın her yerinde aynı şeyi yaşayan birçok insan için olduğu gibi acı verici ve zor. Ancak, hayatımızda henüz yazılmamış yeni bölümlerin peşinden koşarken birbirimiz için sadece en iyisini diliyoruz.”

'BÖYLE BİR ŞEYİ YAŞAMAK ELBETTE ZOR'

Ünlü model Gisele Bündchen ise kendi paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Önceliğim her zaman tüm kalbimle sevdiğim çocuklarımız oldu ve olmaya da devam edecek. Onlara büyük ölçüde hak ettikleri sevgiyi, özeni ve ilgiyi vermek için birlikte ebeveynlik yapmaya devam edeceğiz. Bir evliliği bitirme kararı asla kolay olmadı, ama biz ayrıldık. Böyle bir şeyi yaşamak elbette zor.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN