Fox TV o dizinin fişini çekmeye hazırlanıyor! Güzel oyuncu da reytinglere çare olmadı

Fox TV o dizinin fişini çekmeye hazırlanıyor! Güzel oyuncu da reytinglere çare olmadı

Geçtiğimiz sezon "Mahkum" adlı dizisi ile reyting listesini alt üst eden ve zirveye yerleşen FOX TV, yeni sezonda adeta sınıfta kaldı. Bu akşam 'Mahkum' adlı dizinin son bölümünü ekranlara getirecek kanal yönetiminin, reytinglerde alınan kötü sonuçlar nedeniyle bir başka iddialı diziye de 'final' yaptırması bekleniyor.

Yeni sezona birbirinden iddialı dizilerle başlayan FOX TV'de yaprak dökümü çok erken başladı. İlk sezonunda reytingleri alt üst eden fakat son dönemde sınıfta kalan 'Mahkum' adlı dizi bu akşam yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek. FOX TV'de Mahkum'un ardından bu kez de bir başka iddialı yapımın, reytinglerden alınan kötü sonuçlar nedeniyle ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Kanalların yeni sezon dizileri ekranlarda kıyasıya yarışa devam ederken FOX TV iddialı dizilerinden umduğunu bulamadı. Yeni sezona çok umutlu başlayan ve geçtiğimiz dönem ki başarısını yakalamayı amaçlayan FOX TV yeni sezonda şuana dek sınıfta kaldı.

FOX | Dizi İzle - Mahkum

İDDİALI DİZİLER SINIFTA KALDI

Geçtiğimiz sezon "Mahkum" adlı dizisi ile reyting listesini alt üst eden ve zirveye yerleşen kanal, bu sezon tam anlamıyla fiyasko yaşıyor. İlk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı aksiyon ve dram türündeki dizi bu akşam yayınlanacak son bölümü ile ekranlara veda edecek. FOX TV, bu akşam ekranlara veda edecek olan 'Mahkum' dizisinin yerini 'Darmaduman' adlı gençlik dizisi ile dolduracak.

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ancak şuana dek sınıfta kalan "Bir Peri Masalı" adlı dizinin geleceği ise belirsizliğini koruyor.

Bir Peri Masalı hangi gün yayınlanıyor? Bir Peri Masalı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Haberler

ERKEN FİNAL YAPMASI BEKLENİYOR

Alina Boz, Nazan Kesal, Hazal Filiz Küçükköse ve Beşiktaş'ın efsane ismi Metin Tekin ve ünlü sanatçı Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin'inde rol aldığı dizi, reytinglerde yaşanan düşüş nedeniyle 'erken final' kararı almaya sıcak bakıyor .Reyting listelerinde giderek düşüşe geçen ve seyircisini rakip kanallara kaptıran dizinin yakın zamanda final yapması bekleniyor.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Sıradan bir hayat süren Zeynep’in doğum gününde bir çanta dolusu para bulması bütün hayatını değiştirir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakıp kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, gözde bekar Onur Köksal’ı hedef alır ve hem onu hem de Köksal ailesini cezbetmeye çalışır. Fakat Zeynep, cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığı gibi geçmişinden kaçmanın da kolay olmadığını görecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN