Böylesi görülmedi, ne ses sistemi ne televizyon: Araba bagajında Japon balığı besliyor

Böylesi görülmedi, ne ses sistemi ne televizyon: Araba bagajında Japon balığı besliyor

Otomobilini sıra dışı bir yaşam alanına dönüştüren Burak Çiçek, aracının bagajına Japon balıklarının yüzdüğü akvaryum, minyatür şelale ve televizyon kurdu. 750 bin TL harcayarak hayata geçirdiği projeyle dikkat çeken modifiye tutkunu genç, dünyada eşi olmayan bir tasarıma imza attı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki fabrika çalışanı Burak Çiçek, bir yıl önce 1,5 milyon TL bedelle satın aldığı otomobiline benzersiz bir kimlik kazandırmak amacıyla kapsamlı bir modifiye projesine girişti.

Araç meraklısı genç; otomobilinin bagajına ses sistemi ve 24 ekran televizyon yerleştirmenin yanı sıra Japon balıklarının yüzdüğü cam bir akvaryum ile su devridaimi yapan bir şelale monte etti.

Otomobil tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği bu özel tasarım için toplam 750 bin TL harcama yapıldı.

en-ilginc-modifiye-araba-7.jpg

BAGAJDAKİ SES SİSTEMİ VE TELEVİZYON 400 BİN TL TUTTU

Hazırladığı konsept ile alışılmışın dışına çıkmayı hedefleyen Burak Çiçek, bagaj bölümüne su motoru yardımıyla kesintisiz akan bir şelale ve minyatür ahşap bungalov evler ekleyerek doğa manzarasını otomobiline taşıdı.

Sistem maliyetlerini kalem kalem paylaşarak yaptığı harcamaların detaylarını şu sözlerle anlattı:

"Aracıma şu an ekstra 750 bin TL harcandı.

Sadece bagajındaki ses sistemi ve televizyon 400 bin TL.

Otomobil bagajında akvaryum, dünyada sadece benim otomobilimde var."

en-ilginc-modifiye-araba-2.jpg

MODİFİYEDE SINIR TANIMADI: AİR SÜSPANSİYON VE ÖZEL FARLAR

Yapılan çalışmaların yalnızca bagaj bölmesiyle sınırlı kalmadığını vurgulayan genç araç sahibi, otomobilin mekanik ve dış aksamında da önemli yenilikler gerçekleştirdi.

Taşıta katlanır bagaj sistemi, yurt dışı üretimi özel farlar, motor içi dizayn ve air süspansiyon donanımı uygulandı.

Aracına yapılabilecek tüm modifiye işlemlerini eksiksiz tamamladığını belirten Burak Çiçek, sokakta ve sosyal çevrede karşılaştığı ilgiden memnuniyet duyuyor.

en-ilginc-modifiye-araba-1.jpg

ÖZEL TASARIM OTOMOBİLİ YAKINDAN GÖRMEK İÇİN GELENLER OLUYOR

Bagajdaki şelale, su motoru, bungalov maketi, televizyon ve hoparlör bileşenlerinin yanı sıra gövdede de zengin ekstralar bulunduğunu dile getiren Burak Çiçek, projesinin gördüğü ilgiyi şu ifadelerle özetledi:

"Yani şu an araca yapılacak tüm ekstralar yapıldı.

Aracımı görmek için özel olarak yanıma gelenler var ve bu da beni mutlu ediyor."

Dünyada bir başka örneğinin bulunmadığını savunduğu balıklı bagaj tasarımıyla otomobil buluşmalarında ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

en-ilginc-modifiye-araba-4.jpg

en-ilginc-modifiye-araba-5.jpg

en-ilginc-modifiye-araba-6.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN