Bundan daha yere yakını yok: En basık araba yarışmasının şampiyonu TOFAŞ oldu

Bundan daha yere yakını yok: En basık araba yarışmasının şampiyonu TOFAŞ oldu

Modifiye tutkunlarını buluşturan en basık araba yarışmasında birinci olan araç ilgi odağı oldu. Yere en yakın olma kriterinin arandığı organizasyonda rakiplerini geride bırakan TOFAŞ Şahin model otomobil, izleyicilerden alkış alarak birincilik kürsüsüne çıktı.

Mersin'de modifiye tutkunlarını bir araya getiren en basık araba yarışması, sürücülerin ve otomobilseverlerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

en-basik-araba-yarismasi-2.jpg

YERE EN YAKIN OLMA MÜCADELESİ

Yarışma kapsamında pistte boy gösteren çok sayıda özel tasarım araç, standartların ötesindeki basıklık seviyeleriyle jürinin ve izleyicilerin karşısına çıktı.

Etkinlik alanında yer alan otomobiller arasında özellikle Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOFAŞ) üretimi olan Şahin model araç, asfalta adeta sıfır mesafedeki duruşuyla yere en yakın olma kriterini en üst seviyede karşıladı.

en-basik-araba-yarismasi-1.jpg

RAKİPLERİNİ AÇIK ARA GERİDE BIRAKTI

Mücadele boyunca rakiplerini belirgin bir farkla geride bırakan TOFAŞ marka otomobil, yarışmanın nihai kazananı unvanını elde etti.

Etkinliği takip eden modifiyeseverlerden alkış toplayan araç, organizasyonun en çok konuşulan simgesi haline geldi.

en-basik-araba-yarismasi-5.jpg

en-basik-araba-yarismasi-4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN