Serenay Sarıkaya çocuk aldırdı iddiası! Eski aşkı Cem Yılmaz bakın ne yapmış?

Serenay Sarıkaya çocuk aldırdı iddiası! Eski aşkı Cem Yılmaz bakın ne yapmış?

Geçen dönemlerde Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya'nın ilişkisi kısa sürmüştü. Neden ayrılıklarına dair bilgi vermeyen eski aşıklar hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bakın Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'dan neden ayrılmış?

Defne Samyeli'den ayrılıktan sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Cem Yılmaz, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin ilişkisi uzun süremedi ve ayrılma kararı aldı. Neden ayrılıklarına dair detay vermeyen eski sevgililer hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Duyanlar kulaklarına inanamadı.

2848654-8e5b285a4e9e7d8332469b97510007f3-640x640.jpg

Söylemezsem Olmaz programında eski sevgililer Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

60194abdb57f150c182eba32.jpg

SEREN SERENGİL'DEN ŞOKE EDEN SERENAY SARIKAYA AÇIKLAMASI

Eski sevgililerin yeniden bir araya gelip gelemeyeceğini soran Bircan Bali'ye Seren Serengil, "O kadar kısa sürdü ki... Bence Serenay hamile kaldı, bu da (Cem Yılmaz) çocuğu aldır dedi, bu yüzden ayrıldılar. Serenay evliliğe oynayan bir kız" yorumunu yaptı.

seren-serengil-1.jpg

ÇOCUK ALDIRDI İDDİASI

Arto ise geçmiş dönemde yaptığı Serenay Sarıkaya'nın hastaneye gittiği ve çocuk aldırdığı iddiasını tekrarladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN