Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un o sahnelerine Başak Dizer müdahalesi! Gerçek ortaya çıktı: Ayrılmıyor denilmişti...

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un o sahnelerine Başak Dizer müdahalesi! Gerçek ortaya çıktı: Ayrılmıyor denilmişti...

Aile dizisinin başrollerinde olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın o yakın sahneleri resmen Başak Dizdar'ı harekete geçirdi. Yer aldığı birçok yapım da patrnerleriyle aşk yaşayan Serenay Sarıkaya akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Sarıkaya, sosyal medya gündeminde yer alan haberlere karşılık yanıtı gecikmeden geldi. Tarzıyla dillere düşen Sarıkaya meğer Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizdar tarafından giydiriliyormuş.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki yakın sahneler sonrasında Başak Dizdar olaya dahil oldu. Sette bir an olsun yalnız bırakmadığını söyleyen Dizdar'ın meğerse işi orasıymış. Aile dizisinde ki Devin karakteri dikkatleri çekerken Serenay Sarıkaya sosyal medya üzerinden gündeme geldi.

Serenay kıvanç

Dijital platform üzerinden yayımlanan Şahmaran dizisinde Burak deniz ile kamera karşısına geçen Sarıkaya'nın yeni partneri ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Uzun zaman sonra ekranlara geri dönüş yapan ikili Aile dizisiyle hayranlarıyla buluştu.

The Sopranos'un uyarlaması olarak ekranlarda yer alan Aile dizisi gerçek hayattan uyarlanarak izleyici karşısına geçti.

Srenay sarıkaya tarz bedeli

TARZININ BEDELİ ÇOK AĞIR

Sosyal medya üzerinden sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı. İlk bölümde giydiği elbisenin ücreti dudak uçuklattı. Serenay'ın küpesini 3.500 TL ve elbisesi 52.900 TL, ceketi 10.700 TL olurken çantası ise 8.200 TL olduğu gündeme bomba gibi düştü.

Konuşulan koyafetlerin mimarı ise Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizdar'ın olduğu ortaya çıktı. Aylardır devam eden set sonrasında Kıvanç'ı bir an olsun yalnız bırakmıyor iddiaları ortaya çıkarken Dizdar, ikilinin stylingi oldu.

SERENAY İLİŞKİLERE BODOSLAMA GİRİYOR

Yeni projesiyle gündeme gelen başarılı oyuncu eski sevgilileri merak konusu oldu. İlişki itiraflarıyla damga vuran Sarıkaya, ilişki konularında hep bodoslama dalan insan olduğunu açıkladı. O konuda meslek hayatıma kadar kontrollü veya kendime yaptığım kadar sorgulayıcı olamadığını dile getirdi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN