Serenay Sarıkaya'nın hayattaki en büyük destekçisi o oldu! Peki Serenay'ın annesi Ümran Seyhan ne iş yapıyor?

Serenay Sarıkaya'nın hayattaki en büyük destekçisi o oldu! Peki Serenay'ın annesi Ümran Seyhan ne iş yapıyor?

Netflix'te yayınlanacak olan Şahmaran'ın yıldızı Serenay Sarıkaya'nın annesi sosyal medyada merak ediliyor. Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. İşte Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan hakkında tüm detaylar.

ANNESİ FİT GÖRÜNTÜSÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Serenay Sarıkaya, ünlü işletmeci Umut Evirgen ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Her adımıyla adından bahsettiren Serenay Sarıkaya'nın annesi sosyal medyada merak konusu oldu. Burak Deniz ile başrollerini paylaştığı 'Şahmaran' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan güzel oyuncu hem özel hayatıyla hem de kariyeriyle adından sıkça bahsettiriyor. Sarıkay'nın annesini görenler ise Serenay Sarıkaya'nın fit görüntüsünün kimden aldığı belli oldu yorumunu yapıyor.

Paylaşımlarıyla bir hayli ses getiren Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, fit görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Sarıkaya'nın yaşam koçu annesi Ümran Seyhan, 1.85 boyunda. Kızından uzun olan Ümran Seyhan fit fiziğiyle övgü topluyor.

Instagram profil kısmında kendisini "motivasyon konuşmacısı" ve "kişisel değişim dönüşüm uzmanı" olarak tanıtan Ümran Seyhan, Instagram paylaşımlarıyla adından bahsettirmeyi başarıyor. Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın paylaşımlarına yorum yağıyor.
Serenay Sarıkaya'nın annesi ve babası henüz 6 yaşındayken boşanmış. Ümran Seyhan hayatını Antalya'da devam ettirmiş. O dönemlerde Antalya'da sık sık ev değiştiren Ümran Seyhan ve kızı Serenay Sarıkaya kızının gerek eğitim gerek sosyal hayatında her zaman en büyük destekleyicisi olmuş.

HENÜZ 6 YAŞINDAYKEN BOŞANMIŞLAR

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan Serenay Sarıkaya henüz 6 yaşındayken Serenay'ın babası Mustafa Sarıkaya'dan boşanarak hayatını Antalya'da devam ettirmiş. O dönemlerde Antalya'da sık sık ev değiştiren Ümran Seyhan ve kızı Serenay Sarıkaya kızının gerek eğitim gerek sosyal hayatında her zaman en büyük destekleyicisi olmuş.

Ümran Seyhan Sarıkaya'nın hem annesi hem de babası olmuş. Kızı Serenay Sarıkaya'nın da kendini geliştirmesi için uzun yıllar elinden geleni yapmış.

serenay.jpg

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan felsefe mezunu olup psiko terapi eğitimi de almış. Sarıkaya'nın annesi aktif olarak yaşam koçluğu yapıyor.

Öte yandan şaşrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Netflix dizisi "Şahmaran"dan ilk fragman yayınlandı.

TARİH VERİLDİ

Dizinin oyuncu kadrosunda Sarıkaya ve Deniz'in yanı sıra Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler yer alıyor.

ŞAHMARAN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK, KONUSU NE?

20 Ocak 2023'te izleyiciyle buluşacak olan Şahmaran dizisi şimdiden merak konusu oldu. Peki Şahmaran'ın konusu ne?
Şahsu, öğretim görevlisi olarak gittiği Adana'da yıllar önce annesini terk eden büyükbabasıyla yüzleşmeye kararlıdır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve Mar adı verilen sıradışı ve gizemli bir topluluğun ortasında bulur.

Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu'nun da gelmesiyle tarihi kehanetin tamamlanmasını beklemektedir. Büyükbabasından geçmişin hesabını sormak üzere yola çıkan Şahsu'nun Maran ile yollarının kesişmesiyle bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN