Serenay Sarıkaya'yı Hiç Böyle Görmediniz! Gençlik Hallerini Görenler Tanıyamadı

Serenay Sarıkaya'yı Hiç Böyle Görmediniz! Gençlik Hallerini Görenler Tanıyamadı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alırken, hem özel hayatı hem de işiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sarıkaya'nın gençlik halleri de büyük ilgi gördü. İşte Serenay Sarıkaya'nın gençlik dönemlerine ait fotoğrafları.

Özel hayatıyla sürekli gündemde yerini alan Serenay Sarıkaya, oynadığı dizi ve filmlerle de adından sürekli söz ettiriyor. Magazin gündeminde düşmeyen Sarıkaya'nın gençlik yıllarına ait fotoğrafları da çok konuşuldu. Şu an 30 yaşında olan Sarıkaya, bakın ilk sektöre girdiğinde ne haldeymiş?

serenaysarikayahaber-001.jpg

AŞK HAYATIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

30 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, güzelliği ve oyunculuğu ile en çok merak edilen isimler arasında. Çalkantılı aşk hayatı ile de dikkat çeken Sarıkaya, 20'li yaşlarına ait fotoğraflarıyla herkesi şaşkına çevirdi.

cagatayulusalserenaysarikaya.jpg

Kerem Bürsin, Çağatay Ulusal, Cem Yılmaz gibi bir çok isimle aşk yaşayan Sarıkaya, son dönemlerde Umut Evirgen ile bir ilişki yaşamaya başladı.

serenaysarikaya1.jpg

SERENAY SARIKAYA'NIN GENÇLİK FOTOĞRAFLAR DİKKAT ÇEKTİ

Umut Evirgen ile hakkında çıkan aşk dedikodularını her seferde yalanlayan Serenay Sarıkaya 30. yaş gününde Evirgen ile olan ilişkisini itiraf etti. Yunanistan'da beraber tatile çıkan ikili magazinin gündeminde düşmedi. Her adımı ile sosyal medyada gündem olan Serenay Sarıkaya'nın gençlik fotoğrafları da ortaya çıktı. Bakın Serenay Sarıkaya eskiden nasılmış?

serenaysarkiyakiminle.jpg

FİLM SEKTÖRÜNDEN DİZİ SEKTÖRÜNE HIZLI GEÇİŞ

Oyunculuk alanında ilk deneyimini Şaşkın filmi ile kazanan Serenay Sarıkaya, daha sonra Plajda filmi ile dikkatleri üzerine çekti.

serenayask.jpg

Yönetmen Sinan Çetin yönetimiyle çekilen Limon Ağacı dizisinde kendini gösteren Sarıkaya, dizi sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Başrolde oynayan Sarıkaya, Limon Ağacı'nda gösterdiği performansla hızla kariyerine yükseldi.

serenaysarikayakimdir.jpg

İLK HALİNDEN ESER KALMADI

Katıldığı bir güzellik yarışmasıyla ile hayatımıza giren Serenay Sarıkaya, modellik ve oyunculuk yapmaya devam ediyor. Daha ağırlıklı olarak oyunculuğa yönelen güzel oyuncu pek çok dizi ve filmde başrol oynadı.

serenaysarikayamakyajsiz.jpg

Kariyerine ilk adım attığı dönemlerde farklı saç rengi ve giyimi ile dikkat çeken Sarıkaya, zamanla bambaşka birine döndü. Güzelliğine güzellik katan Sarıkaya'nın şu an milyonlarca takipçisi var.

serenaysarikayagenclik.jpg

Zamanla değişime uğrayan Sarıkaya, önce kaşlarını kalınlaştırdı daha sonra silikon taktırdı. Saç renginde de sarı tonlarına kaçan Sarıkaya'nın şimdi ki hali de büyük beğeni topluyor. 16 yaşında dizi sektörüne giren güzel oyuncu son dönemlerin en yıldız kadın oyuncuları arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN