Seren'e 4 koldan saldırı! Bircan, Arto derken kavgaya Deniz Akkaya da girdi "İşi bitti"

Seren'e 4 koldan saldırı! Bircan, Arto derken kavgaya Deniz Akkaya da girdi "İşi bitti"

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında olaylar bitmiyor. Yorumcular Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil arasında yaşanan gerilime bu kez Deniz Akkaya da katıldı. Akkaya bakın Seren Serengil için daha önce kimi uyarmış?

Söylemezsem Olmaz programında başlayan kavgaya programın eski yorumcularından Deniz Akkaya da dahil oldu. Arto, Seren Serengil, Bircan Bali ve yapımcı Bilal Özbilge arasında yaşananlar için Deniz Akkaya bakın neler paylaştı. Seren Serengil'e karşı birleşen 4'lünün açıklamaları sosyal medyanın gündeminden düşmedi.

olmaz-001.jpg

SEREN SERENGİL İÇİN UYARMIŞ

Seren Serengil ve avukat Feyza Altun'un telefon konuşmaları sızdırılmış ve Söylemezsem Olmaz program yapımcısı Bilal Özbilge hakkında yasaklı madde kullandığı iddia edilmişti. Açıklamaların ardından test yaptıran Özbilge Feyza Altun'a dava açmıştı.

denizakkaya.jpg

DENİZ AKKAYA'DAN PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Bir dönem Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Deniz Akkaya zamanında Seren Serengil için Bilal Özbilge'yi nasıl uyardığını tek tek açıkladı.

deniz.jpgdeniz1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN