Seren'e KÖFN'den Türkçe dersi! Rezil ettiler "Biri şu kadını sustursun"

Seren'e KÖFN'den Türkçe dersi! Rezil ettiler "Biri şu kadını sustursun"

Seren Serengil'in KÖFN grubu hakkında yaptığı, " Köfn mü küfür mü adamlar?" yorumuna karşı KÖFN'den peş peşe paylaşım geldi. Serengil'e Türkçe dersi veren grup üyeleri bakın neler yazdı?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olan Seren Serengil, iddiaları ve ilginç yorumlarıyla son günlerde gündemden düşmüyor. Hadise'yi hedef alan Serengil, bu kez KÖFN grubunu hedefine aldı. Milyonlarca dinlenmeye ulaşan grup için tuhaf benzetmeler yapan ünlü yorumcuya yanıt gecikmedi.

serenserengil.jpg

SEREN SERENGİL-KÖFN KAVGASI

Sık sık ilginç iddiaları ile gündeme gelen Seren Serengil, bu defa 'Bi tek ben anlarım' şarkısıyla büyük çıkış yakalayan KÖFN grubu hedef aldı.

kofn7.jpg

Serengil, yayında, "Allah aşkına bunları kim dinliyor? Köfn mü küfür mü adamlar? İlk kez duydum ben... Kimse bunları dinlemez. Bizim çevremiz, bizim tarzımızdaki insanlar bunları kalkıpta evde, arabada dinlemez.'' yorumunda bulundu.

serenseengil3.jpg

SEREN'E TÜRKÇE DERSİ VERDİLER

Bu açıklama üzerine KÖFN grubu üyelerinden peş peşe Serengil paylaşımları geldi. Serengil'in imla hatalarıyla alay eden grup bununla da yetinmedi piyano ile alaylı bir paylaşım daha yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

kofn.jpg

kofn1.jpgkofn3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN