Seren'in tansiyonunu zıplatacak hamle! Yerine can düşmanı geliyor

Seren'in tansiyonunu zıplatacak hamle! Yerine can düşmanı geliyor

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil'e peş peşe darbe gelmeye devam ediyor. Bircan Bali'nin Serengil'i hasta etmesinden sonra şimdi de Arto Serengil'in can düşmanı Gülben Ergen'le barıştı. Bununla da yetinmeyen Arto bakın Gülben'e nasıl bir teklif sundu?

Amerika gezesi dönüşü canlı yayında beklenmedik bir tepkiyle karşılaşan Seren Serengil, Bircan Bali ile girdiği tartışma sonrasında hastanelik olmuştu. Programı bırakacağı iddia edilen Serengil'e bir darbe de Arto'dan geldi. Gülben Ergen ile paylaşım yapan Arto, Ergen'e imalı bir teklifte bulundu. Duyanlar " Seren'in tansiyon yine zıplayacak" yorumları yaptı.

seren.jpg

SEREN'İN DÜŞMANIYLA BARIŞTI

Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil ile araları bozulan Arto'dan hiç beklenmedik bir hamle geldi.

arto.jpg

Arto, Serengil'in yıllardır konuşmadığı Gülben Ergen'in konserine gitti. Hikayesine "Bir HİÇ uğruna birbirimizden uzak kalmışız. Özür..." yazan Arto bununla da yetinmeyerek sahnede özür diledi.

gulcen.jpeg

GÜLBEN ERGEN'E İMALI TEKLİF

Ünlü isim son olarak, "Yeni bir televizyon programı yapalım" dedi. Arto'nun bu sözleri Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz'dan çıkarılıp yerine Gülben Ergen'in getirilebileceği şeklinde yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN