Şeyma Subaşı Acun'un 22'lik Sevgilisine Bela Oldu! Bakın Bu Defa Kıskançlığından Ne Yaptı?

Şeyma Subaşı Acun'un 22'lik Sevgilisine Bela Oldu! Bakın Bu Defa Kıskançlığından Ne Yaptı?

Eski eşi Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlayıp daha sonra sevgilisinden ayrılan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi ile barıştı. Son dönemde adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı bu kez öyle bir şey yaptı ki sosyal medya çalkalandı. Bakın ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ne yaptı.

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra 22 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisi ile evlilik yolunda ilerlediği öne sürülmüştü.

Acun Ilıcalı hakkında ortaya atılan bu iddianın ardından Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı da ayrıldığı Mısırlı sevgilisi Meedo ile barıştı. Acun Ilıcalı'nın sevgilisi ile çekildiği fotoğrafını beğenen Şeyma'nın hamlesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine kaldığı yerden devam eden Şeyma Subaşı adından söz ettirmeye devam ediyor. Boşandıktan sonra farklı kişilerle mutlu bir birliktelik yaşayan eski eşlerden Şeyma, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla ile bir karesini beğendi.

1-anyy.jpg

Şeyma'nın bu hamlesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Önceki gün Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı ve kızının fotoğrafına yaptığı yorum nedeniyle ayrıldığı iddia edilmişti. Bu paylaşım da söz konusu iddiaya cevap oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN