Şeyma Subaşı muradına erdi! Mısırlı sevgilisiyle dünyevine giren Şeyma Subaşı bakın ilk olarak ne yaptı

Şeyma Subaşı muradına erdi! Mısırlı sevgilisiyle dünyevine giren Şeyma Subaşı bakın ilk olarak ne yaptı

Bir süredir birliktelik yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile hayatını birleştiren Şeyma Subaşı, bakın nikahtan hemen sonra ne yaptı...

Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikte olan ve Haziran 2021'de Mısırlı sevgilisinden evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisiyle Fas'ın Marekeş şehrinde dünyaevine girdi. Sade bir gelinlik tercih eden Şeyma Subaşı, düğüne yalnızca yakın çevresini davet ederek dikkatleri üzerine çekti. Subaşı, ayrıca düğünden sonra ilk yaptığı şeyle de adından söz ettirdi.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, 2018 yılında bu evliliği sonlandırmıştı. Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ise Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı.

seyma-subasi-nikah.jpg

Subaşı, yalnızca yakın çevresinin katıldığı bir nikah töreniyle Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girdi.

Subaşı nikahın ardından ilk olarak soy adını değiştirdi. Sosyal medya hesabında 2,9 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, kullanıcı adını "Şeyma Alsaloussi" olarak güncelledi. Subaşı'nın nikahtan hemen sonra kullanıcı adını değiştirmesi dikkatleri çekti.

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi evlendi! İlk işi soyadını değiştirmek oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN