Şeyma Subaşı'nın paylaşımı sosyal medyayı kırdı geçirdi! "Striptizci..."

Şeyma Subaşı'nın paylaşımı sosyal medyayı kırdı geçirdi! "Striptizci..."

Yakın zamanda Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'den boşanan Şeyma Subaşı Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. New York'ta 'Düğün fetişi neon' temalı bir partiye katılan Subaşı'nın kostümü gündem oldu.

Türkiye'nin Acun Ilıcalı ile evliliğinden dolayı tanıdığı ünlü isim Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde evlendiği Mohammed Alsaloussi'den şiddet gördüğü iddialarıyla evlendikten kısa süre sonra boşanmıştı.

Instagram hesabında 2,9 milyon takipçisi olan Subaşı, arkadaş grubuyla beraber kostüm partisine katıldı. Subaşı'nın tercih ettiği kostüm ve striptizci ayakkabıları dikkat çekti.

subasi.jpg

Ayakkabılarını paylaşan Şeyma Subaşı paylaşımına, "Benimle saatlerce dans etmek için yapılmış biricik striptizci ayakkabılarım" notunu düştü.

seygsdgs.jpg

Şeyma Subaşı partiye katıldığı arkadaşıyla beraber poz verdi. Daha önce 2 kez evlilik yapan ünlü isim bu paylaşımına da "Partinin teması 'Düğün fetişi neon' idi. Partide düğünümüzü kutluyorduk. Ama farklı bir kutlama oldu." şeklinde yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN