Show TV’den üzen Kızılcık Şerbeti açıklaması: Settar Tanrıöğen gidiyor yerine Leyla İle Mecnun oyuncusu geliyor

Show TV’den üzen Kızılcık Şerbeti açıklaması: Settar Tanrıöğen gidiyor yerine Leyla İle Mecnun oyuncusu geliyor

Show TV’den üzen Kızılcık Şerbeti açıklaması geldi. Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nde ‘Abdullah Ünal’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirmesi sonucunda dizide oyuncu değişikliğine gidildi. İşte, Tanrıöğen’in yerine gelecek o isim…

Kızılcık Şerbeti’nin sevilen oyuncusu Settar Tanrıöğen aniden geçirdiği beyin kanaması ile hem sevenlerini hem de rol arkadaşını hüzne boğdu. Bir süredir dizide Abdullah Ünal karakterine yer verilmezken, yapım ekibinin kararı belli oldu.

SETTAR TANRIÖĞEN’İN YERİNE O İSİM GELİYOR

Settar Tanrıöğen sağlık sorunlarından dolayı diziye devam edemezken, Abdullah Ünal karakteri için yerine gelecek isim de belli oldu. Dizide artık Settar Tanrıöğen’in yerine usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan yer alacak.

kizilcik-serbeti-apo.jpg

Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada, Settar Tanrıöğen’in sağlığına kavuşması için tüm iyi dilekler iletilirken, diziye yeni katılan Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yeni bir enerji getireceği vurgulandı. Taylan, 53’üncü bölüm itibari ile Abdullah karakteri ile Kızılcık Şerbeti izleyicisi ile buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN