Sıla Gençoğlu'ndan kahreden haber! Hayranları üzüntüye boğuldu

Sıla Gençoğlu'ndan kahreden haber! Hayranları üzüntüye boğuldu

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, aldığı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının hayranları Sıla'nın aldığı haber sonrasında üzüntüye boğuldu.

Güçlü sesi ve özel hayatıyla son dönemde sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, aldığı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının hayranları Sıla'nın aldığı haber sonrasında üzüntüye boğuldu.

Son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun babası Şükrü Gençoğlu, 1 ay önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir hastanede tedavi gören Gençoğlu'ndan kötü haber geldi.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun 1 ay önce beyin kanaması geçiren 73 yaşındaki babası Şükrü Gençoğlu, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi alan Sıla yıkıldı. Ünlü şarkıcının hayranları ise bu haber sonrasında üzüntüye boğuldu.

Sıla Gençoğlu babası Şükrü Gençoğlunun vefatıyla yıkıldı

VEFAT ETTİ

Sıla Gençoğlu'nun babası, bu sabah İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Ünlü şarkıcının babasının cenaze töreni hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı. Babasının ölümüyle yıkılan Sıla Gençoğlu da henüz bir açıklama yapmadı.

01 Ocak 1949 tarihinde Acıpayam Kelekçi'de doğan kimya mühendisi Şükrü Gençoğlu, eczacı Ömür Gençoğlu ile evliydi.

e1

KONSER ÖNCESİ SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz ağustos ayında Didim’de konser hazırlığında olan Sıla'ya babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yapmıştı.

Konser öncesindeki ses provasına katılan babası ile çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, "Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek" mesajını yazmıştı.

e2

ŞÜKRÜ GENÇOĞLU KİMDİR?

Şükrü Gençoğlu, Denizli'de dünyaya gelmiştir. Denizli'de kimyager ve siyasetçi olarak bilinen Şükrü Gençoğlu, Ömür Gençoğlu (eski soyadı Balaban) ile evlenmiştir.

Sıla Gençoğlu, 17 Haziran 1980 tarihinde Denizli'de doğmuştur. Yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan Şükrü Gençoğlu'nun tedavisi sürüyordu.

Bir süre önce beyin kanaması geçiren Şükrü Gençoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailesine bağlılığıyla bilinen ünlü şarkıcı Sıla acı haberin ardından büyük üzüntü yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN