Ünlü şarkıcı Sıla'nın babası son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü şarkıcı Sıla'nın babası son yolculuğuna uğurlandı

Beyin kanaması nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve dün İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde oldukça üzgün görünen Sıla'yı, sevgilisi oyuncu İlker Kaleli yalnız bırakmadı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden babası Şükrü Gençoğlu’nu İzmir’de kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurladı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun 73 yaşındaki babası Şükrü Gençoğlu, bir ay önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle İzmir’deki özel bir hastanede tedavi görüyordu. Dün hayatını kaybeden ünlü şarkıcının babası için Alsancak Hocazade Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende ünlü oyuncu İlker Kaleli de sevgilisi Sıla’yı yalnız bırakmadı.

cenaze2.jpg

Cenaze törenine Gençoğlu Ailesi’nin yakınları katıldı. Şükrü Gençoğlu’nun cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Urla İskele Mezarlığı Aile Kabristanı’nda toprağa verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN