Şimdi harekete geçme zamanı! Koç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak ve kovalar... İşte 11 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Şimdi harekete geçme zamanı! Koç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak ve kovalar... İşte 11 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Bir hayaliniz var, ancak onun üzerine gerçekleşme fantezileri düşünmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Gerçekleşebilir ama sadece hayal ederek değil. Bu hayalin gerçekleşmesinde sizin de payınız olabilir. Başlamak için bir plan yapın. Beklemeyin!

11 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Uzun zamandır istediğiniz bir şeye olan ilginizi kaybetmiş olabilirsiniz ya da böyle hissetmenin eşiğinde olabilirsiniz. Öyle olsa bile, yine de o şeyin peşinden gitmeye devam edecek tutkuya sahip olmayı dileyebilirsiniz.

Arzunuz olmadan, bu fikir sonuçsuz bir fanteziden başka bir şey olmaz. Ancak bu arzuyu ortaya koymaya devam ederseniz, tutkunun size tekrar geri döneceğini ve şimdi çok daha büyük bir olasılık olduğunu görebilirsiniz. Vazgeçmeyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, bir zamanlar sahip olduğunuz bir fikrin artık size mantıklı gelmediğini kabul edecek kadar geniş görüşlü olmanız gerekecek. Zaman değişiyor, ancak yeni bir düşünce tarzı gerektiren bir değişikliği kabul etmek yine de zor olabilir.

Bu konu bugün ya da yakında gündeme gelirse, o zaman inatçılığınızı bir kenara bırakmalı ve artık neye inandığınızı kabul etmelisiniz. Eleştirilmek yerine, yeni fikrinizin sıcak bir şekilde karşılanacağını göreceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakın zamanda bir hata yapan biriyle alay etme arzusu duyabilirsiniz, ancak bunun nedeni kötü bir insan olmanız değil. Bu arzuya sahip olabilirsiniz çünkü bu kişi geçmişte size kötü davranmış, sizi utandırmış veya bir şekilde size saygısızlık etmiş olabilir ve ödeşmek istemeniz doğal bir arzudur.

Yine de, bu savaşmanız gereken bir şey. Esprili, zeki ve açıkça bu kişiye haddini bildirebilecek durumdasınız, ancak nazik, cesaretlendirici ve ilham verici olmak daha iyi bir seçenek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Eski bir fikriniz uzun zaman önce, bir iş toplantısında reddedilmiş olabilir. Uzun zaman geçmiş olmasına rağmen, aynı şeyin olacağından korktuğunuz için bunu tekrar önermek istemeyebilirsiniz.

Ancak bu fikre uygulayabileceğiniz, yepyeni ve parlak bir hava katacak bazı yeni fikirleriniz olabilir. Ne de olsa bu sizin fikriniz ve onunla dilediğinizi yapabilirsiniz. Bu kez, bu küçük son dokunuş bir dünya fark yaratabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Beklediğiniz bir fırsatın gerçekleşeceğine dair büyük bir umut beslediniz. İyimser biri olarak, bunun geldiğini hissettiniz ve buna inandınız. Ancak şimdiye kadar çoktan gelmiş olacağını düşünmüş ve bu umutlu hislerinizden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Bunu yapmayın!

Kendinize ilham vermenin bir yolunu bulun. Zihninizde o ateşi yeniden canlandıracak bazı görüntüler yaratın. Bu gerçekleşecek ve umudunuza sadık kalmak sürecini hızlandıracaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaklaşan bir fırsatı değerlendirirken kendinizi hafife almayın. Gelen fırsatı da küçümsemeyin. Eğer kendinize güvenmiyorsanız, bu fırsatın önemini fark etmeyebilirsiniz.

Yeteneklerinizin bu fırsatın gerektirdikleriyle ne kadar iyi örtüştüğünü göremeyebilirsiniz. Bunun için hassas, cana yakın, anlayışlı, düzenli ve bilge birine ihtiyaç var. Siz bunların hepsine ve daha fazlasına sahipsiniz. Kendinize ve bu fırsatı layıkıyla değerlendirebileceğinize inanın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Piyango bileti satın almak bir hayale yatırım yapmanın ucuz bir yolu olabilir, her ne kadar istatistiksel olarak gerçekleşme ihtimali olmayan bir hayal olsa da. Bununla birlikte, bileti satın aldığınız andan çekiliş zamanına kadar, bilet alıcısı bu hayale ulaşma fantezileriyle eğlenebilir.

Bir hayaliniz var, ancak onun üzerine gerçekleşme fantezileri düşünmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Gerçekleşebilir ama sadece hayal ederek değil. Bu hayalin gerçekleşmesinde sizin de payınız olabilir. Başlamak için bir plan yapın. Beklemeyin!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yazı mı tura mı? Yazı tura atmak gibi eski moda, çocukça bir yöntemle önemli bir karar vermenin eşiğinde olabilirsiniz. Ancak bunu yaparak, bu konuda kendi söz hakkınızı elinizden almış olacaksınız.

Bu, vermek zorunda olduğunuz rahatsız edici veya sinir bozucu bir karar olabilir ve bu kararı vermek zorunda olduğunuz için içerleyebilirsiniz. Bu, kadere veya rastgele şansa bırakılması gereken bir şey değildir. Ciddi olun ve düşünmeye başlayın. Bunu çözebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Duygularınızı gizleme konusunda oldukça iyisiniz. Son derece duygusal olabilseniz de, tüm bu dramayı bastırmanın esrarengiz bir aurayı korumanıza ve dolayısıyla birçok durum üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanıza yardımcı olacağına inanabilirsiniz.

Ancak, bazen bu duyguların ortaya çıkmasına izin vermediğinizde, aldığınız kararları etkileyebilirler. Başka bir deyişle, içinizi dökmediğiniz için üzüntünüze, öfkenize veya hayal kırıklığınıza göre seçim yapabilirsiniz. Bugün kendinize güvenli bir şekilde içinizi dökmek için bir şans verin, böylece yolunuz açık olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Açık havadan eve gelip karanlık bir odaya ilk girdiğinizde, herhangi bir şey görmek zor olabilir. Ancak birkaç dakika içinde gözleriniz alışacak, etrafınızı görebilecek ve ışık düğmesine giden yolu bulabileceksiniz.

Şimdi ya da yakında kendinizi hazır hissetmediğiniz bir durumun içinde bulabilirsiniz. Bu size korkutucu ve kafa karıştırıcı gelebilir. Ancak panik yapmaz ve kendinize olan bitene alışmak için bir şans verirseniz, her şey yavaş yavaş netleşecektir. Işık düğmesi orada, onu bulmak için sadece yönünüzü bulmanız gerekiyor.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anda sizin için ne kadar iyi şey olursa olsun veya hayatınızın belirli alanlarında ne kadar memnun olursanız olun, sizi rahatsız eden ve görmezden gelemediğiniz bir şey var. Mutlu anlarda veya işler yolunda giderken aklınıza gelebilir ve sonra bu düşünce her şeyi mahveder.

Aklınızdan geçen düşüncelerin kontrolünün sizde olduğunu hatırlamanız gerekiyor. Kötü düşünceleri reddederek kendi mutluluğunuzu yönetebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir şey hakkında hemen yapabileceğiniz bir şey yoksa, o zaman neden endişelenesiniz ki?

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir ortaklığınızın güç yapısı sizin lehinize değişmeye başlıyor. Bundan şimdi haberdar olmanız gerekebilir çünkü pes etmenin eşiğindesiniz.

Bu duruma aptalca giriştiğinizi düşünebilirsiniz çünkü işler planladığınız ya da belki de size vaat edildiği gibi gitmiyor. Ancak rastgele gibi görünen koşullar nedeniyle gücünüz artıyor. Dayanın, durumunuzda bir değişiklik görmeye başlayacaksınız ve bu da işleri istediğiniz gibi yapmak için size fırsat verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN