Simge Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılacak

Simge Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılacak

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala Galatasaray şampiyonluğu ilan etti. Son maç ise Galatasaray-Fenerbahçe derbisi olacak. Dev karşılaşma sonunda Galatasaray kupayı alarak kutlama gerçekleştirecek. Kutlamalara, sezon boyunca eserleri futbolseverlerin dilinden düşmeyen Simge Sağın'ın da katılması bekleniyor.

Süper Lig 2022-23 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. 23. şampiyonluğuna ulaşan Sarı-Kırmızılılar bugün 19.00'da Nef Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Derbi bitiminde şampiyon Galatasaray'a kupası verilerek kutlama düzenlecek.

KUTLAMALARA SİMGE SAĞIN DA KATILACAK

Galatasaray tribünlerinin dilinden düşmeyen 'Aşkın Olayım' parçasını seslendiren Simge Sağın, Sarı-Kırmızılıların şampiyonluk kutlamalarına katılacak.

Sağın, verdiği konserde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'yle özdeşleşen şarkısı 'Aşkın Olayım'ı aldığı tezahüratla arka arkaya iki defa söyledi. Ünlü şarkıcı konser sonrası yaptığı açıklamada Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yer alacağını duyurdu.

'TEŞEKKÜR BORCUM VAR'

Sağın, yaptığı açıklamada "Çok mutluyum. Koyu bir Beşiktaşlı olarak öncelikle Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Bize bu yakışır. 'Aşkın Olayım' hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN