Sinan Akçıl'ın eski karısı tesettüre girdi! Görenler tanıyamadı "Çok yakışmış"

Sinan Akçıl'ın eski karısı tesettüre girdi! Görenler tanıyamadı "Çok yakışmış"

Şarkıcı Sinan Akçıl'ın eski eşi Burcu Kıratlı'yı hiç böyle görmediniz. Oynadığı bir dizide tesettür taktığı ortaya çıkan Kıratlı adeta tanınmaz halde. Burcu Kıratlı'nın tesettürlü halini gören şaşkınlık içine girdi. Kullanıcılar ise "Keşke böyle kalsaydı" yorumları yaptı. Görünce küçük dilinizi yutacaksınız...

Sinan Akçıl ile kısa bir evlilik yaşayan Burcu Kıratlı, tekrardan evliliğine şans vermişti. 2018 yılında evlenen ikili 9 ay sonra boşanmıştı. Ayrılığa dayanamayan çifti tekrardan barışmış fakat bu da uzun sürmemişti. Burcu Kıratlı'nın tesettürlü görüntüsü bu kez olay oldu. Görenler tanımakta zorlandı.

burcusinanakcil.jpg

TESETTÜRLÜ BURCU'YU GÖREN TANIYAMADI

Çalkantılı evlilikleriyle gündemden düşmeyen Burcu Kıratlı- Sinan Akçıl çifti tamamen ayrılmıştı.

sinanakcil.jpg

Burcu Kıratlı eski bir görüntüsüyle sosyal medyanın gündemine düştü. Tesettürlü hali büyük beğeni topladı.

sinanakcill.jpg

OYNADIĞI DİZİYLE TEKRAR GÜNDEME GELDİ

Oynadığı birçok dizi ve Sinan Akçıl ile çalkantılı aşkı sebebiyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Burcu Kıratlı meğer yıllar önce tesettüre girmiş.

burcu.jpg

Sıla Türkoğlu, Afra Saraçoğlu gibi isimlerin tesettürlü pozlarının ardından Kıratlı'nın bir filminde tesettürlü giyimi ortaya çıktı.

burcukiratli.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Ünlü oyuncunun bu halini görenler "Tam tesettür budur", "Gerçekten tesettüre girmiş", "En çok Burcu'ya yakışmış" şeklinde yorumlar yazdı.

burcukiratli-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN