Sinan Sardoğan olayı gündeme oturmuştu! Müge Anlı'yı çileden çıkaran Sinan haber yolladı: Böyle bir itirafı kimse beklemiyordu!

Sinan Sardoğan olayı gündeme oturmuştu! Müge Anlı'yı çileden çıkaran Sinan haber yolladı: Böyle bir itirafı kimse beklemiyordu!

ATV ekranlarında her sabah izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Sinan Sardoğan farklı tavırları ile hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri çilden çıkarmıştı. Bir süre önce polis tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Sinan Sardoğanla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları…

Tokat'ta kayıp Arife Gökçe'yi arama çalışmalarının baş zanlısı Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arife Gökçe davası Sinan'ın hapse girmesinden sonra bile şimşek hızında gelişmeye devam ediyor. Arife Gökçe'nin başka bir erkekle birlikte yakalandığı iddiaları ortaya atılırken söz konusu Çökelekçi konuştu…

müge anlı

SİNAN SARDOĞAN'DAN HABER VAR! MÜGE ANLI'DA YAPTIKLARI İLE SAÇ BAŞ YOLDURAN SAPIK SİNAN OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

Arife Gökçe davası tekrar baştan ele alınıyor. Sapık Sinan Sardoğanın hapse atılmasının ardından yeni iddialar su yüzüne çıktı. Özellikle Çökelekçi ve muhtar hakkında söylenenler inanılmazdı. Arife Gökçe'nin başka bir erkekle birlikte yakalandığı iddiaları ortaya atılırken söz konusu Çökelekçi söz aldı. Bu sırada muhtar ile ilgili şaşırtıcı bir ihbar gelir ve Sinan'la ilgili konuşulanlar seyirciyi şok etti.

ÇÖKELEKÇİYLE İLGİLİ İDDİALAR

ATV de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının deneyimli sunucusu Müge Anlı “Yayınımızın ardından Ataköy jandarma karakolu hem çökelekçi olarak hitap edilen Ahmet Çinkılıç’ın hem de iddiayı ortaya atan Fikri Amca’nın amcasının oğlunun ifadesine başvurdu. Yayındaki iddiaları sordu” dedi

“ANNESİNİ BİR ERKEKLE YAKALADIĞI İÇİN DÖVDÜ” İDDİASI

Bir önceki yayında kaybolan Arife Gökçe ile ilgili başka bir kişiyle görüştüğüne dair iddialar konuşulmuştu. Müge Anlı o programda “Sinan tutuklandıktan sonra çok başka şeyler konuşulmaya başlandı köyde. Mahmut Gökçe ve gelini Nuray Gökçe ile görüştük. Bir Hıdırellez gününden bahsediyorlar onlar da. Diyor ki ‘Tayfun annesini Hıdırellez festivalinde bir erkekle yakaladığı için dövdü’” demişti.

SİNAN’IN SÖZLERİNE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Bu konuşulanların sonrasında Müge Anlı “Sinan’ın da şöyle bir açıklaması vardı ekip arkadaşlarımıza: ‘Bu kaybolan kadın sağlam ayakkabı değil. Çökelekçiyle biri görmüş Almus’ta, adı çıktı’ diyor. Bu dedikoduları kim çıkarttı da Sinan da benzer şeyler söylüyor” sözlerini söyledi.

O gün yayında çökelekçi ise kayıp Arife Gökçe’yle 6 ay kadar önce yoğurt alma konusunda münakaşa yaşadıklarını belirtti. Bazı günler eşinin bazı günler de kendisinin yoğurtları getirdiğini belirten çökelekçi, arife hanımla aralarında 20 yaş fark olduğunu dile getirerek. Bu deikoduları kimlerin yaptığını nasıl çıktığını bilmediğini belirtmişti. Çökelekçi “Belki biriyle husumeti vardır. Benim adımı vererek olayı benim üzerime çektirmek istiyor olabilirler” demişti. Arife hanımın kaybolduğunu nasıl öğrendiğini de “cumartesi günü yoğurt için aramıştım. Yoğurtlar cıvıktı. Yoğurtlarını biraz daha düzgün yap diye aradım. Ona ulaşamayınca eşini aradım. O da eşine ulaşamadığını söyledi.” sözleriyle açıkladı.

ÇÖKELEKÇİ İDDİALARA YANIT VERDİ

Deneyimli gazeteci Müge Anlı arife hanımı’ın eşi Fikri Gökçe’ye çökelekçiyle yaptıkları telefon görüşmesini sordu. Fikri Bey, görüşmeyi doğruladı ve yoğurt alışverişi olduğunu söyledi. Müge Anlı bunun ardından çökelekçiyi de canlı yayına bağladı. Anlı çökelekçiye telefon konuşmasın dan sonra tekrar Arife hanımın durumunu merak edip etmediğini sordu. Çökelekçi daha sonra kayıp Arife gökçe’nin kaybolması ile ilgili hiç kimseyi aramadığını ve kayıp olduğunu televizyondan öğrendiğini belirtti. Anlı “Aşk dedikoduları nasıl çıktı? 39 yaşınızdan beri Arife Teyze’yle bir gönül ilişkisi olduğu iddia ediliyor. 15 yaş fark var arada. Kim atıyor bu iddiaları ortaya. Oğlu dövdü diyenlere sesleniyorum. Lafı ortaya atıyorsanız arkasında durun. Gören varsa bağlansın” şeklinde konuştu.

ARİFE GÖKÇE’NİN OĞLU KONUŞTU: “KURU BİR İFTİRADAN İBARET! BUNLARI KÖYE YAYAN SİNAN’IN ABLASI”

Müge Anlı “Mustafa Bey’e sesleniyorum, hıdırellez şenliklerinde yakalanıp oğlu tarafından dövüldüğünü iddia eden sizsiniz. Kiminle yakalandığını da söyleyin. Herkes öğrensin, ortaya çıksın” dedi.

Arife gökçenin oğlu Tufan ise “Bu sadece kuru bir iftiradan ibarettir. Bunları köye yanan da Sinan’ın büyük ablası Senem’dir. Milletin aklını bulandırmak, yön değiştirmek için” sözlerini söyledi.

Müge Anlı ’da bu konuşmanın üzerine “Senem Hanım böyle bir şey yapıyorsa… Senem Hanım sizin kardeşiniz Arife’yle ilgili tutuklanmadı ki. Bizim dahlimiz olmayan bambaşka bir konu. Bir erkek çocuğu çıktı, bu adam bana tecavüz etmişti dedi, teşhis de etti, ondan tutuklandı. Ben o konuyu bilmem, doğrudur, yanlıştır, benim konum değil, ben bilmediğim konu hakkında konuşmam. Sinan’ın Arife’nin kaybıyla ilgisi var mı? Oralarda dolanması benim için şüpheli mi şüpheli. Ama Arife ile ilgili olmasa da sizin kardeşinizin yaptıkları zaten tutuklanma vesilesi. Kimsenin çevresini bu denli rahatsız etmeye hakkı yok. Orası kesin. Zaten tutuklanmalıydı, başka bir mevzudan tutuklandı. Siz de Senem Hanım ne biliyorsanız siz bağlanın. Siz senin gibi kardeş olmaz olsun demiştiniz” sözlerini söyleyerek Sina’nın ablası senem hanıma bu şekilde seslendi.

Daha sonra Müge Anlı, Tufan’a “Niye Senem söylesin onu da bilmiyorum. Onu da sen söyledin diye Senem’e sesleniyorum” deyince Tufan “Bunu herkese kendisi yaymış” dedi.

Müge Anlı çökelekçiye de “Arife’nin pazardaki tavırları nasıldı? ‘Orada yakalandı, burada yakalandı’ diyorlar. Öyle bir kadın mıydı, tanımadığım için ben” diye sordu. Çökelekçi “Hayır canım. Kadın kayıp, arkasından her türlü lafı konuşuyorlar. Sinan ilk çıktığında konuştu. Kafasına vurduk falan… İnsan bir olayı yaşamasa hafızasına kaydetmez zaten bunu.” Sözlerini söyledi. Müge Anlı da “İlk gün itirafı yaptı, sonra da ona buna çevirdi lafı. Sonra da sizin adınızı ortaya attı” dedi.

Müge Anlı “Dışa dönük, herkesle sohbet eden, dedikoduya açık bir kadın mıydı?” diye Arife Gökçe’yle ilgili sorunca çökelekçi “Değildi” dedi arife hanımla alakalı bir şey dumadığını ifade etti.

“ARİFE HANIM ÖYLE BİR KADIN DEĞİL”

Canlı yayına bağlanarak Arife hanımla Almus pazarında tanıştıkalrını dile getiren Kübra Hanım da, Arife teyze’nin çökelekçiyle alakalı ortay atılan iddialara şok olduğunu söyledi. “İnsan bellidir duruşundan, üslubundan, öyle bir kadın değil, ben çok rahatsız oldum bu söylenenlere” ifadelerini kullandı.

Kayıp Arife Gökçe’nin komşuları Vesile Gökçe ve Selmani Gökçe de konuştu. Selmani Gökçe “En son 11.58’de Sinan aramış. Askeriyeye bildirdik. Bir kişi götüremez. Kuvvetli bir kadın” dedi. Vesile ise “Terk etse gençliğinde ederdi. Torunu olan gider mi. Biz iyi tanıyoruz. Güçlü bir kadındıifadelerini kullandı.

Canlı Yayına Arife Gökçe’nin gelini Nuray Gökçe de telefonla bağlandı. Müge Anlı ise gelin Nuray’a “İş döndü dolaştı senin kocanın dövdüğüne geldi” dedi. Nuray da “İftira. Çamur at izi kalsına döndü bu iş. Biz herkesi Allah’a havale ettik” ifadelerini kullandı. Anlı da “Ama bunda terslik var. Bu iftirayı atan Sinan’ın ailesi değil ki, sizin sülalenizden, aynı soyadı tanıdığınız kişiler” dedi. Nuray ise “Bizim ezelden beri onlarla muhabbetimiz yok. Kayınvalidem ya da sülalemiz onların emrine girecek, onlara itaat edecek yapıda olmadığımız için böyle yapıyorlar” diye konuştu. Daha sonra Müge anlı Mustafa Gökçe senden de çok kötü bahsediyor diyerek Nuray’a sorunca “Kayınvalidemi savunduğum için” dedi.

SİNAN KÖYE GİDECEK DAHA KÖTÜ ŞEYLER YAPACAK”

Müge Anlı “Bu tarz durumlarda bildiğiniz bir şey varsa net konuşun. Öteki türlü ben ortaya atanlardan da şüpheleniyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Müge Anlı “Sinan köydeki kadınların yarısına mesaj atmış. O zaman niye konuşmadınız? Onun yaptığı mazur görülen bir şey miydi? Hepimizin sinirlerini bozmadı mı bu adam, niye o zaman herkes sustu?” ifadelerini kullandı.

Fikri amca ise “Yine aynısı olacak. Sinan kurtulacak buradan, köye gidecek, bizden daha kötü şeyler çıkaracak. Bunu köylü biliyor. Bile bile de arkadan destek veriyor” derken Arife’nin oğlu Tufan ise “Adam kendi ağzıyla söylüyor. Gittiğimde kimse benimle baş edemeyecek diyor” şeklinde konuştu.

ŞOKE EDEN İDDİA: “BÜYÜK OĞLU ARİFE’Yİ MUHTARLA YAKALAMIŞ”

Müge anlı Leyla hanım isimli bir kişinin ihbaranı okudu “Bir kadın arkadaşım oğlunu İstanbul’da berbere götürüyor. Berber Arife Hanım’ın köylüsüymüş. Berber Arife için, ‘Büyük oğlu Arife’yi muhtarla yakalamış, muhtar da baban biliyor sana noluyor demiş, üç erkek çocuğu var onlar çok fevri oldukları için insanlar konuşmaya çekiniyor’ diye anlatmış. Çilek mevzusuna da açıklık getirmek istiyorum. Dağ çileği kıymetlidir. Senede bir defa çıkar, dikenler arasında toplarsınız. O çıkan çileği toplayanlar da ya kendisi yer ya da çileğini yapar. Ne satar ne başkasına verir. Diken içinde senede bir topladığınız çileği neden başkasına verirsiniz? Sinan bu çileği Arife ya da Hamide ’ye neden veriyor. Bu da Arife ve Hamide kardeşlerin Sinan’ı kandırması olarak yorumlanıyor. Sinan’ı kandırıp getir götür işlerini yaptırıp kullanmış olabilirler diye dedikodu yapılıyor o köyde” şeklinde bir ihbar yaptığını söyledi.

ONLARA KİMSE BULAŞMAK İSTEMEZ”

Daha sonra ihbar da bulunan Leyla Hanım da telefonla yayına bağlandı ve Müge Anlı yapılan ihbarın detaylarını sordu. Leyla, hanım ise olay hakkın da söylediklerini sadece duyduğunu dile getirerek “Ben gözümle görmedim, duyulanları söylüyorum. Muhtarla büyük oğlu görüyor, o da diyor ki baban zaten biliyor sana ne oluyor diyor. Ve herkes şunu söylüyormuş; onlar fevri, asabi, sinirli insanlar. Kimse onlara bulaşmak istemez, bildiklerini de anlatmaz diyorlar. Kimse onlara böyle bir şey anlatıp da karşılarına almayı göze almaz” sözlerini söyledi.

MÜGE ANLI İSYAN ETTİ “HER ŞEY BU KADAR TESADÜF MÜ YA”

Deneyimli sunucu Müge Anlı da kayıp arife Gökçe’nin eşi fikri amcaya muhtarla alakalı herhangi bir dedikodu olup olmadığını sordu. Fikri amcada “Muhtarlar 35-40 yaşında muhtarlar. Evladıyla mı… O berber kimse de onu da öğreneceğim. Ne kadar yanlış bir şey şu dedikodular. Biz berberi de inceleriz. Yalnız Mustafa kafama çok takılıyor.” diyerek tartışma yaşadığı arazi ile tavuk konularından özetti.. Müge Anlı da Fikri Bey’in sözünü ettiği arazinin Sinan’ı jandarmayı götürdüğü arazi olduğunu öğrenince “Her şey bu kadar tesadüf mü ya” diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN