Sinema severlere 4 sürpriz film! Bu hafta itibariyle vizyona giriyor: Sinema koltuklarınızda yerinizi alın

Sinema severlere 4 sürpriz film! Bu hafta itibariyle vizyona giriyor: Sinema koltuklarınızda yerinizi alın

Sinema severlerin gündeminde yer alan vizyondaki filmlere bu hafta itibariyle 6 film daha ekleniyor. Birbirinden etkileyici ve sevilen 6 film sinema ekranlarında yer alacak. Eğlenceli vakit geçirmek için en etkili yöntemlerden birisi olan sinemada salonları tıklım tıklım dolduracak filmler geliyor. Şimdiden sinema koltuklarında yerinizi alabilirsiniz...

9538.jpg

HIZLI VE ÖFKELİ 10

Sinema ekranlarının en sevilen filmlerinden birisi olan Hızlı ve Öfkeli 10 uzun bir aranın ardından geliyor. Macera ve aksiyon tutkunu olan kişilerin soluksuz izleyeceği yeni filmiyle vizyonlarda yer alacak. 10'uncu bölümüyle vizyonlarda yer alan Hızlı ve Öfkeli 10 dünya üzerindeki en sevilen film serileri arasında yer alıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Louis Leterrier yer alırken kadrosunda da dünyaca ünlü isimler yer alıyor. Yeni filmde, Dom Toretto'dan intikam almak isteyen düşman bu kez Dom'un ailesine ve sevdiklerine musallat oluyor. Bu durum karşısında ise Dom'un ekibi mücadeleyi sürdürüyor.

Hızlı ve Öfkeli 10 filminin kadrosunda ise; Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Brie Larson, Jordana Brewster, Charlize Theron, John Cena, Jason Statham, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Tyrese Gibson, Alan Ritchson, Sung Kang ve Rita Moreno yer alıyor.

londranin-gobeginde-bir-kizilcik-serbeti-yhk0.jpg

AŞKIN BUNUNLA NE İLGİSİ VAR?

Sinema ekranlarında bu hafta yayınlanacak olan diğer bir film ise "Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?" oldu. Hintli bir yapımcı tarafından ve yönetmen Shekhar Kapur'un yeni filminde romantik komedi konuları ele alınıyor. Mim Shaikh, Lily James ve Emma Thompson’un başrolde yer aldığı filmin özeti ise şu şekilde;

“Belgeselci ve arkadaşlık uygulamaları bağımlısı olan Zoe, sürekli yanlış kişileri seçmektedir. Zoe’nun çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda komşuları olan Kazım için ise sonsuz aşkın sırrı basittir: Ailesinin izinden giderek görücü usulü evlenmek. Zoe, Londra’dan Lahor’a uzanan, görücü usulü evlilik hikayesini filme alırken bir taraftan da aşkı bulmanın yolları hakkında farklı bir bakış açısı kazanır.”

2743202.jpg

BİR UMUT

Yöneticiliğini Ümit Köreken'in ele aldığı Bir Umut filmi bu hafta itibariyle vizyonlarda yer alacak. Filmin kadrosunda Baran Şükrü Babacan, Eylem Yıldız ve Funda Eskioğlu'da yer alıyor. Sinema filmlerinde rol almak isteyen bir gencin hayatı konu olarak ele alınıyor.

646474ca4e3fe024e8db366d.webp

ARAF 6 ÖLÜM

Yönetmen koltuğunda Tarık Karakulak ile Biray Dalkıran'ın yer aldığı film şimdiden büyük ilgi görüyor. Araf 6 Ölüm filmi bu hafta itibariyle vizyonlarda yerini alacak. Cinler tarafından esir alınan bir adamın başından geçen olaylar filmde yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN