Sinir krizine sokan zeka bulmacası: Resimde bacakları olan hayaleti 17 saniye içinde bulabilir misin?

Sinir krizine sokan zeka bulmacası: Resimde bacakları olan hayaleti 17 saniye içinde bulabilir misin?

Ara ve bul mücadelesi, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu bilmek ister misiniz? Bu ara ve bul bulmacasında 13 saniye içinde bacaklı hayaleti bulun.

"Ara ve bul" oyunu, bir resim içindeki gizli bir öğeyi bulma öncülüne dayanır. Öğe, bir nesne, bir hayvan vb. herhangi bir şey olabilir. Bu aktivite, çocuklarda gözlem becerilerini geliştirmeye ve yetişkinlerin mevcut becerilerini geliştirmeye yardımcı olabilir.

Gizli nesneyi bulmanız gereken bir görüntü ile karşılaşacaksınız. Zihninizi gizli nesneyi aramaya dahil ederek, beyin hücrelerinin çalışması için bir alan sağlar.

Çocuklar için bu tür etkinlikler onların mantıksal ve analitik becerilerini geliştirmeye yardımcı olacaktır. Bu etkinliği, her çocuğa çözmesi için aynı resmin verildiği gruplar halinde yapmak da ilginç olacaktır. Herkes arasında kimin en parlak zekaya sahip olduğunu veya kimin en iyi gözlem becerilerine sahip olduğunu bilmeye yardımcı olacaktır.

Yetişkinler için, kimin en iyi performansı gösterdiğini ve sorunu en hızlı şekilde çözdüğünü görmek zor olabilir. İşte 13 saniye içinde bulmanız gereken bacaklı bir hayalet içeren böyle bir görüntü. Meydan okuma konusunda heyecanlı mısın? O halde başlayalım.

1-006.jpg

HAYALETİ 13 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, hayaletler, iskeletler ve diğer çeşitli şekillerde giyinmiş insanların bir parkta toplandığını görebileceğiniz bir Cadılar Bayramı sahnesini göstermektedir.

Bu bulmacadaki zorluk, bacakları olan bir hayalet bulmaktır ve onu 13 saniyelik bir zaman sınırı içinde bulmanız gerekir. Hazır ol…

Bu zorluğu çözmenin anahtarı, görüntüyü doğru şekilde kontrol etmektir. Bu, gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu belirlemek için bir testtir.

BACAKLARI OLAN HAYALETİ BULDUN MU?

Park, her yerde uçuyormuş gibi görünen hayaletlerle dolu. Garip olan şey, tüm hayaletlerin bacaklarının olmaması ya da bacakları görünmeyecek kadar dikkatli giyinmiş olmalarıdır.

Ancak resimdeki bir hayalet gelişigüzel giyinmiş ve sonuç olarak bacakları örtmeyi unutmuş.

Hayaleti fark ettin mi? Acele edin, zaman neredeyse bitmek üzere. Hayaleti bulmak için zaman ve emek harcayan herkese minnettarız. Bazılarınız hayaleti bulmayı başarmış olabilir, diğerleri ise hala çılgınca arıyor. Bacakları olan hayaleti gördün mü? Endişelenmeyin, çözüm için aşağı kaydırın.

ZEKA OYUNU CEVABI

Hayalet, ekranın sol alt köşesinde, merkezden biraz uzakta, ağacın yanında dururken görülebilir. Çözüm kırmızı bir daire ile işaretlenmiştir.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN