Sinirden kafayı yedirten optik illüzyon testi: Yaprakların arasına gizlenen kurbağayı 15 saniyede bulabilir misin?

Sinirden kafayı yedirten optik illüzyon testi: Yaprakların arasına gizlenen kurbağayı 15 saniyede bulabilir misin?

Optik İllüzyon: Bu resimde saklanan bir kurbağa var. Gizli kurbağanın yerini 15 sani içinde içinde tespit edebilir misin? Bu optik illüzyon mücadelesi ile gözlem becelerinizi ve zekanızı test edin.

Optik illüzyonlar, insanların dikkatini çekerken aynı zamanda akıllarını kandırma yetenekleri nedeniyle yıllar içinde çok popülerlik kazanmıştır. Bilim adamları, optik illüzyonların insan beyni üzerindeki etkisini inceliyorlar. Şizofreni gibi psikolojik rahatsızlıkların izlenmesinde de kullanılmaktadır.

Optik illüzyonlar, araştırma için değerli bir kaynak olmanın yanı sıra, genel eğlence için de harikadır. Bu optik illüzyon mücadeleleri, grupta kimin en iyi performansı gösterdiğini görmek için bireysel olarak denenebilir veya bir grup içinde denenebilir.

Ayrıca gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olur ve konsantrasyonu artırır. Gözlem becerilerinizi test etmeye hazır mısınız? O zaman ne bekliyorsun?

1-009.jpg

YAPRAKLARIN ARASINDA GİZLENEN KURBAĞAYI 15 SANİYEDE BULUN

Bu optik illüzyon resmi, ormana dağılmış çeşitli yaprak türlerini görebileceğiniz bir orman sahnesini göstermektedir. Ayrışmanın farklı aşamalarından dolayı yapraklar çeşitli renklerdedir. Bazı yapraklar siyaha döndü, bazıları sarı, bazıları turuncu.

Bazı yapraklar kil renginde, diğer çeşitli tonlarda görülebilir. Sizin için zorluk, yaprak yığınında bulunan kurbağayı tespit etmektir. Görünüşe göre alan yağmur ve yaprakların çürümesi nedeniyle nemli, bu da kurbağanın dolaşması için ideal. Kurbağalar nemli yerlerde olmayı severler. Bu bir gündüz sahnesine benziyor, bu yüzden kurbağayı tespit etmek, harika gözlem becerilerine sahip kişiler için kolay olacaktır.

OPTİK İLLÜZYON CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Resme dikkatlice bakın ve alanı iyi tarayın, kurbağa her yerde bulunabilir. Bu tür illüzyonların amacı, zihninizi meşgul etmek ve gözlem becerilerinizin seviyesini test etmenizi sağlamaktır. Kurbağayı gördün mü?

Zaman bitiyor. Bazılarınızın kurbağayı zaten gördüğüne inanıyoruz. Onları tebrik ediyoruz. Fakat bazılarınız hala gizli kurbağayı arıyor olabilir. Endişelenme, zaman doldu. Çözüm için aşağı kaydırabilirsiniz.

OPTİK İLLÜZYON TESTİ CEVABI

Kurbağa, parlak kırmızı yaprağın yanındaki bir yaprağın üzerinde, yaprakla mükemmel bir uyum içinde otururken görülebilir. Testi çözen ve çözemeyen herkesi tebrik ediyoruz. Farklı zeka testleri ve optik illüzyon resimleri için takipte kalmaya devam edin.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN