Sipahi dizi konusu ve oyuncuları

Sipahi dizi konusu ve oyuncuları

Tanımlarının yapılmasının ardından ilgilerin odağı olan Sipahi dizisi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Sipahi dizisinin konusu nedir? Sipahi dizisinin oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

SHOW TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Sipahi dizisi ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Peki Sipahi dizisi oyuncuları kimler? Sipahi dizisi konusu ne olacak? Sipahi dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SİPAHİ DİZİSİ KONUSU

Sipahi dizisinde Kaan Yıldırım'ın canlandırdığı Korkut Ali Türkoğlu karakterini istihbaratçı olarak görev almaktadır ve ekibiyle birlikte gerçekleştirdikleri operasyonlar konu edilmektedir. Bilinmeyen bir gücün Türkiye için tehdit olmaya başlamasıyla istihbaratçılar büyük bir kahramanlık ve cesaret göstergesiyle ekranlara gelecek.

Sipahi Dizisi Konusu ve Oyuncuları

SİPAHİ DİZİSİ OYUNCULARI

Sipahi dizisinde başarılı isimler yer alacak. Dizide Sinan Tuzcu, Selçuk Borak, Erkan Bektaş, Berrin Arısoy, Başak Gümülcinelioğlu, Zeynep Oymak, Nurettin Sönmez, Elit Andaç Çam, Gözde Okur, Çağdaş Onur Öztürk, Emre Bulut ve Serhat Nalbantoğlu yer alacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN