Siri Canberk Varış eylül ayında hayata geçireceği sürpriz projeyi sır gibi saklıyor

Siri Canberk Varış eylül ayında hayata geçireceği sürpriz projeyi sır gibi saklıyor

Milano’da stilistlik yapan Siri Canberk Varış, Eylül ayında yeni bir proje ile takipçilerinin karşısında olacağını söyledi. Varış, Instagram üzerinden takipçileri ile paylaşmayı planladığı proje hakkında ise ser verip sır vermedi.

İstanbul’un tanınmış ailelerinden Şahin Varış’ın oğlu Siri Canberk Varış, Instagram’da  son zamanlarda yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiriyor. Stilist Varış, kendine has moda anlayışını yansıttığı giyim tarzıyla da dikkat çekiyor. Ünlü markaların da tanıtımlarını yaptığı hesabında Influencer unvanı ile yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 

Eylül ayında hayata geçirmeyi planladığı sürpriz proje şimdiden sosyal medyada merak konusu oldu. Pek çok takipçisi ve rakibi bu proje hakkında tahminlerde bulunsa da; proje konusunda tek kelime bile etmeyen Siri Canberk Varış, bu esrarengiz projeyi sır gibi saklıyor. Projenin ne olacağı konusunda pek çok spekülasyon olması, ünlü markaların da dikkatini bu projeye çekti. 

SİRİ CANBERK VARIŞ KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’un tanınmış ailelerinden Varış Ailesinin bir ferdi olarak dünyaya gelen Siri Canberk Varış, 2010 yılında modanın başkenti Milano’ya gitti. Milano’da aldığı moda tasarımı eğitiminin ardından Amen ve Paul Smith gibi dünyaca ünlü markalarda stajını tamamladı. 

Milano Fashion Instute Moda’da burslu olarak eğitim almaya hak kazandı. Dönem birincisi olarak mezun olan Siri Canberk Varış, moda editörü olarak çalıştı. Çalışmaları ve tasarımları başarılı olunca dikkatleri üzerine çekti. Dünyaca ünlü Furla firmasında görsel tasarım uzmanı olarak işe başladı. Halen bu firmada çalışmaya devam eden Varış, bir taraftan da Instagram hesabı üzerinden Influencer olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Eylül ayındaki projesi için çalışmalarını hızlandıran Siri Canberk Varış, en yakınlarıyla bile bu sürpriz projenin ayrıntılarını paylaşmıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN