Sırra kadem basmıştı! Esra Erol Fatma'nın paraları alıp kaçtığı ortaya çıktı! Bakın kime kaçmış!

Sırra kadem basmıştı! Esra Erol Fatma'nın paraları alıp kaçtığı ortaya çıktı! Bakın kime kaçmış!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programıyla tanınan zihinsel engelli Fatma, Ahmet'ten hamile kalmış ve son olarak bebeğe bakamadığına dair iddialarla gündeme gelmişti. Bebek devlet koruması altına alınmıştı Caner Toygar, Fatma hakkındaki yeni gelişmeyi paylaştı.

Ünlü televizyoncu Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında ilginç bir olay yaşandı. Daha önce programda yer alan ve tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Fatma, hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Zihinsel engelli Fatma, Ahmet ve Ahmet'in annesi tarafından şiddet görmüş ve saçları kısacık kesilmişti. Ahmet'ten ayrılması yönünde tavsiyelere rağmen eve dönen ve hamile kalan Fatma hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

fadg.jpg

Katıldığı izdivaç programı ile tanınan ve şimdilerde Esra Erol'un yanında çalışan Caner Toygar, bebeğin beslenemediğini, sürekli uyku halinde olduğunu ve sağlık açısından sorunları olduğunu daha önce dile getirmişti. Bu nedenle tekrar Esra Erol'a katılan Fatma'nın annesi bebeğin doğduğundan beri yıkanmadığını ve bu nedenle de ayağından mikrop kaptığını ve bebeğin etinin koptuğunu söylemişti.

BEBEK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Bu iddiaların ardından yetkililer harekete geçmiş, Fatma'nın bebeği devlet korumasına alınmıştı. Bebek devlet korumasında kalmaya devam ederken ailesinin yanına dönen Fatma hakkında Caner Toygar'dan akıl almaz bir iddia geldi.

fatdfsdf.jpg

Fatma'nın ailesi günler önce evdeki bütün paraları alan Fatma'nın Ahmet'in yengesinin yanına kaçtığını ileri sürdü. Fatma'nın annesi, Fatma'nın herkese "Annem beni satıyor" yalanını söylediği de dile getirdi.

CANER ÇİLEDEN ÇIKTI

Caner Toygar ise yaşanan gelişmelere sessiz kalmayarak TikTok hesabından canlı yayın açan Fatma'nın yanındaki kişilere seslendi. Ünlü isim "Fatma’nın zihinsel engelli olduğunu biliyorsunuz kızı niye yanınızda tutuyorsunuz? Bir de eline sigara verip canlı yayın açtırıyorsunuz. Utanmıyor musunuz?" diyerek tepki gösterdi.

canerr.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN