Skandal dizi Duy Beni'yi RTÜK affetmedi! Bitiş tarihi yayınlandı

Skandal dizi Duy Beni'yi RTÜK affetmedi! Bitiş tarihi yayınlandı

Yayınlandığı günden beri sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Duy Beni dizisinden sevenlerini üzen bir karar çıktı. Olay sahneleriyle hafızlara kazınan dizinin final yapacağı ortaya çıktı. Bakın Duy Beni dizisi ne zaman veda ediyor?

Şiddet, akran zorbalığı gibi sahnelere yer veren Duy Beni dizisi her bölümüyle ağızları açıkta bırakmaya devam ediyor. Lise öğrencilerini konu alan dizide çekilen sahneler nedeniyle RTÜK'e çok sayıda şikayet yapılmıştı. Diziden kötü haber geldi.

duybeni.jpg

DUY BENİ DİZİSİNDEN KÖTÜ HABER

Başrollerinde gen oyuncuların yer aldığı dizi son dönemlerin en tartışmalı dizileri arasına girdi.

duybeni1.jpg

Her bölümüm izleyiciyi ekran başına kitlerken, diziden sevenlerini üzen o haber geldi. Sürekli final yapacağı yazılan dizinin bu defa final tarihi ortaya çıktı.

duy.jpg

DİZİNİN KADERİ O BÖLÜME BAĞLI

1. sezondur ekranda olan Duy Beni dizisinin 20. bölümde final yapacağı söylensede asıl final tarihinin 21. bölüme bağlı olduğu ortaya çıktı. Dizi 21. bölümde istenileni vermezse 22. bölümde ekranlara veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN